Anything can happen Monday, B2 BB Cream

ACHM,B2 BB Cream tube

Van tijd tot tijd zal ik op de maandag een random beauty product reviewen. Vandaag de 2B BB Cream.

BB Creams en ik gingen tot nu toe niet goed samen. Ik heb verschillende BB Creams geprobeerd maar ik kon nooit echt een goede vinden. Of er zaten stoffen in waardoor mijn gezicht transformeerde tot een grindtegel of ik had zo’n strak geplamuurde laag op mijn wangen dat de stukadoor er trots op zou zijn geweest.

Vorige week was ik een weekje op vakantie in België. Ik liep langs een winkeltje en direct ging mijn nagellak radar af 😀 In het schap stonden alleen producten van 2B, een voor mij onbekend merk. Buiten gave lakjes zag ik ook tubetjes BB Cream staan. Met in mijn achterhoofd het idee dat het weer op niets zou uitdraaien heb ik een tester gepakt en op mijn hand aangebracht en het resultaat was verbluffend!!

Het is crème die echt goed bij mijn huid past en geen plamuur effect geeft. Ondanks dat er siliconen in de crème zitten heb ik weinig tot geen last van puistjes als ik het overdag gebruikt heb.

ACHM,B2 BB Cream closeup skin
De crème is vrij dun maar smeert goed uit over de huid.
ACHM,B2 BB Cream closeup skin
Hier even grof uitgesmeerd, zoals je kunt zien blijft de crème mooi vloeibaar.
ACHM,B2 BB Cream closeup skin
Hier is de crème volledig uitgesmeerd op de huid. Zoals je ziet gaan er geen poriën verstoppen en heeft het ook geen plamuur effect.Wat ik ook wel prettig vind aan de tube is het fijne tuitje waar het product uitkomt zodat je goed kunt doseren.
ACHM,B2 BB Cream closeup open tube
Ik heb de crème een paar dagen achter elkaar gebruikt en was zo tevreden dat ik direct een reserve tube gehaald heb. Een tube van 30 gram kost slechts €5,50!!
Ik heb BB Creams geprobeerd van €2,50 tot €60 per tube maar deze van, het voor mij onbekende merk, 2B is veruit de beste. Voor mijn huid in ieder geval. Als je gevoelig bent voor siliconen moet je deze vooral laten liggen.Hij bevat overigens SPF15, ideaal dus! Er is natuurlijk ook een minpuntje, en dat is het feit dat er parfum in zit. Ik heb er zelf geen hinder van ondervonden maar als je er gevoelig voor bent is dat wel jammer.De crème is er in drie kleuren, ik heb de middelste kleur gebruikt omdat die het beste past bij mijn huidskleur.Kijk op de website van 2B voor meer leuke producten.