Catrice Alluring Reds

header
Burgundy, merlot, vermiljoen, karmozijn of robijn. De kleur rood heeft vele facetten en kan neigen naar geel of blauw, wat betekend dat het warm of koud kan zijn. Rood is een bijzonder opvallende kleur en onderscheidt zich als een waarschuwingssignaal. Tegelijkertijd straalt de complementaire kleur cyaan gevoel van leven, passie en krachtige emoties uit.

De bijzondere betekenis van rood als een zeldzame kleurstof creëert ook een link naar schoonheid en aantrekkelijkheid, waardoor deze tint zeer populair is bij ontwerpers. Na een snelle blik op de catwalks bij de herfst/winter collecties kun je niet meer om rood heen. Uitlopende of nauwsluitende jurken, rokken en accessoires, lippen en nagels – de kleur rood is de rode draad. Met de Limited Edition ‘Alluring Reds’ by CATRICE, presenteren we in november 2015 een breed scala aan unieke rode tinten voor de lippen en nagels. Vier perfect op elkaar aansluitende producten bieden professionele zorg en kleur. De Lip Colour & Care Balsem biedt de ideale basis, terwijl de Liquid Lipsticks of Matt Lip Colours zorgen voor intensieve rode kleuren op de lippen en de Nail Glazes bieden matchende lakken voor de nagels. Simple Red – by CATRICE.

Lip Colour & Care

Ready for Red. Deze lippenbaslem met een glanzende finish en lichte kleur verwent de gevoelige huid rond de lippen, ze voelen zacht en soepel aan. Op zichzelf gedragen heeft hij een natuurlijke uitstraling. Gebruikt als basis zorgt de Lip Colour & Care voor een smooth en vlekkeloos resultaat.

Verkrijgbaar in:

  • C01 Smooth Operator
Catrice Alluring Reds Lip Colour & Care

C01 Smooth Operator

Liquid Lipstick

Red is the New Black. Drie Liquid Lipsticks in verschillende nuances van rood zorgen voor een romige, sterk gepigmenteerde lip kleur en de intensieve glans van een lipgloss in één. Deze combinatie van een gloss en lipstick is ook een blikvanger dankzij de verpakking – de premium lipgloss verpakking heeft een geïntegreerde applicator en heeft de uitstraling van een lipstick. Sensueel en modern!

Verkrijgbaar in:

  • C01 Moulin’s Rouge
  • C02 Brigitte Bordeaux
  • C03 Marilyn Monrouge
Catrice Alluring Reds Liquid Lipstick

C01 Moulin’s Rouge

Catrice Alluring Reds Liquid Lipstick

C02 Brigitte Bordeaux

Catrice Alluring Reds Liquid Lipstick

C03 Marilyn Monrouge

Matt Lip Colour

Red Passion. Intensieve kleuren en een trendy matte afwerking. De sterk gepigmenteerde, long-lasting textuur heeft een overtuigende hoge dekking voor prachtige lippen. De elegante stylo pen ligt goed in de hand en is een perfecte match voor een vrouwelijke glamour look.

Verkrijgbaar in:

  • C01 M-attraction
  • C01 Striking M-attitude
  • C03 M-attempt To Conquest
Catrice Alluring Reds Matt Lip Colour

C01 M-attraction

Catrice Alluring Reds Matt Lip Colour

C02 Striking M-attitude

Catrice Alluring Reds Matt Lip Colour

C03 M-attempt To Conquest

Nail Glaze

Re(d)volution. Deze sets bestaan elk uit een zilveren Base Coat en een rode nagellak. Individueel gedragen is elke kleur een fashion statement op zich. Gebruikt in combinatie zijn de beide lakken een ware eye-catcher. De zilveren Base Coat heeft een unieke porselein glans, de rode lak daarop aangebracht heeft een metallic hoogglans effect.

Verkrijgbaar in:

  • C01 Object of Desire
  • C02 Art of Seduction
  • C03 Pleasure of Temptation
Catrice Alluring Reds Nail Glaze

C01 Object Of Desire

Catrice Alluring Reds Nail Glaze

C02 Art Of Seduction

Catrice Alluring Reds Nail Glaze

C03 Pleasure Of Temptation

‘Alluring Reds’ by CATRICE zal in de winkels liggen vanaf November 2015.