Catrice Body Tattoos

Catrice Body Tattoos header

Flash Tattoos: een glanzende metallic trend die perfect past bij elke zomerse look.

In combinatie met een bikini op het strand of als onderdeel van een zomerse avond outfit, deze speciale tijdelijke accessoires zijn een ideaal decoratief element. Net op tijd voor de zomer brengt de Limited Edition “Body Tattoos by CATRICE  van mei tot juli 2016 een uniek lichaamssieraad voor op de huid. Als een spannend detail op de pols, de onderarm of de vingers – de complexe designs in puristisch zwart of de twee chroom kleuren zilver en goud zien er fabelachtig uit op de gebruinde huid. Verkrijgbaar in drie verschillende versies: Oriental Ornaments, Ehtno Elements en Sings of Simplicity. Body Art – by CATRICE.

Oriental Ornaments

Oriental Designs. Fatima’s Hand, een symbool van de Orient, ontmoet het Oog van Horus. Aangebracht op de arm of op het schouderblad, deze oosterse motieven zijn een eye-catcher bij iedere outfit.

Verkrijgbaar in:

  • C01 Oriental Ornaments
Catrice Body Tattoos

C01 Oriental Ornaments

Ethno Elements

Ethno Look. De veer, het symbool van lichtheid, is een van de trends van het seizoen – net als het inifity symbool. Dream catchers, pijlen en geometrische vormen zoals driehoeken maken de klassieke Ethno spirit compleet. Eenmaal aangebracht op de huid zullen, zelfs de meest ingewikkelde motieven zoals de gouden statement ketting, zeker enkele dagen blijven zitten.

Verkrijgbaar in:

  • C02 Ehtno Elements
Catrice Body Tattoos

C02 Ethno Elements

Signs of Simplicity

Linear Love. Abstractie afbeeldingen, cursieve teksten en slanke armbanden: deze body tattoos bieden het ideale ontwerp voor elke gelegenheid. De woorden “love”, “dream” en “forever” in een cursief lettertype zullen veel aandacht trekken. Ankers, libellen en origami vogeltjes brengen ons in gedachten naar de oceaan.

Verkrijgbaar in:

  • C03 Signs of Simplicity
Catrice Body Tattoos

C03 Signs of Simplicity

“Body Tattoos” by CATRICE is verkrijgbaar van mei tot juli 2016.