Catrice Denim Divine

Catrice Denim Divine header

Jeans – een levende mode legende. Van de robuuste arbeiders broek van de 19e eeuw tot de hedendaagse universele uitstraling. Jeans hebben zich de afgelopen 50 jaar consequent aangepast aan de hedendaagse bewegingen. en zijn daarom absolute must-haves geworden.

Geen andere sof is zo veelzijdig en wordt zo vaak door designers gebruikt als denim. De catwalk shows van de zomer collecties bevestigen dat jumpsuits, strakke denim jurkjes gecombineerd met blauwe jeans de trends van het seizoen zijn. De nieuwe Limited Edition “Denim Divine” by CATRICE completeert de look met bijpassende beauty producten van half april tot half mei 2016. Zomerse make-up hoogtepunten in elegant, rosé gouden verpakkingen bevatten aantrekkelijke bronzers, alsmede een breed kleurenpalet, variërend van nacht blauw, zachte nude en bruin tinten tot felle rode en koraal nuances. De absolute blikvangers van de collectie zijn de Eye Shadow Palette met zes poeder oogschaduws en een bronzer met een unieke jeans structuur. Denim Love – by CATRICE.

Eye Shadow Palette

Carpe Denim. Zes zeer gepigmenteerde poeder oogschaduws, variërend van zacht nude, frisse abrikoos tot bruin evenals brons tinten en donker blauw zijn verenigd is een stijlvol palet met een metalen, rosé gouden verpakking. De binnenkant onthult een veelheid van zijdezachte texturen en een grote make-up kwast.

Beschikbaar in:

 • C01 Injeanious
Catrice Denim Divine Eye Shadow Palette

C01 Injeanious

Liquid Liner

Indigo Eyes. Dip-eyeliner met een donkerblauwe, matte textuur voor lang houdende resultaten met een denim look. De fijne penseel applicator zorgt voor een nauwkeurige eyeliner stijl met perfect gebogen lijnen – een ideaal kader voor expressieve make-up looks.

Beschikbaar in:

 • C01 Dark Denim Blue
Catrice Denim Divine Liquid Liner

C01 Dark Denim Blue

Luminous Lip Gloss

For all Shapes. Gladde, glanzende resultaten zijn altijd een goede zaak. De semi-transparante, lichte textuur geeft de lippen een lichte glans in een keuze aan een frisse koraal of subtiele nude tint – ideaal voor een zomerse bronzen look.

Beschikbaar in:

 • C01 Women’s Cut
 • C02 Comfort Fit
Catrice Denim Divine Luminous Lip Gloss

C01 Women’s Cut

Catrice Denim Divine Luminous Lip Gloss

C02 Comfort Fit

Powder Blush

Icon meets Colour. Creëer een zomerse teint met deze poeder blush in een frisse perzik tint. Eenvoudig aan te brengen en te blenden, benadrukt het de jukbeenderen prachtig. De natuurlijk ogende afwerking is zijdeachtig mat. Een prachtige eye-catcher: het aantrekkelijke jeans reliëf op het oppervlak van de textuur.

Beschikbaar in:

 • C01 Stone Blushed
Catrice Denim Divine Powder Blush

C01 Stone Blushed

Bronzer

Sand Washed. Fijn bronzing poeder met een matte afwerking voor een natuurlijk gebruinde look. Kan ook worden gebruikt voor het contouren van de gelaatstrekken. Dankzij de unieke jeans reliëf en rosé gouden verpakking is deze bronzer een echte must-have die niet mag ontbreken in je beauty bag.

Beschikbaar in:

 • C01 Hot TANts
Catrice Denim Divine Bronzer

C01 Hot TANts

Nail Lacquer

Five Pockets. Five Colours. Vijf nagellakken wacht om de perfecte jeans outfit compleet te maken: diep nacht blauw, fris koraal, fel rood, subtiel amandel bruin en soft nude. De formule van de nagellakken staat voor een buitengewone dekking, lange houdbaarheid en een mooie afwerking met of zonder effecten. Het professionele kwastje zorgt voor een bijzonder eenvoudige en soepele applicatie. De vierkante verpakking is ook echt een hoogtepunt met een authentiek jeans reliëf op het dopje.

Beschikbaar in:

 • C01 Dark Denim Blue
 • C02 Fabricot
 • C03 Women’s Cut
 • C04 Comfort Fit
 • C05 Gold Miners
Catrice Denim Divine Nail Lacquer

C01 Dark Denim Blue

Catrice Denim Divine Nail Lacquer

C02 Fabricot

Catrice Denim Divine Nail Lacquer

C03 Women’s Cut

Catrice Denim Divine Nail Lacquer

C04 Comfort Fit

Catrice Denim Divine Nail Lacquer

C05 Gold Miners

“Denim Divine” by CATRICE is verkrijgbaar van miden april tot midden mei 2016.