Catrice Holo Is The New Yolo

Catrice Holo Is The New Yolo bottleVandaag een gave holografische topcoat uit de Limited Edition Haute Future collectie van Catrice.

Begin mei kwam Catrice met de Haute Future collectie . Een mooie futuristische make-up lijn met daarin zes nagellakken. De collectie bevat deze Holo Is The New Yolo topcoat, vier holografisch lakken en een metallic lakje.

Holo Is The New Yolo is een transparante topcoat met daarin grote holografische vlokken.

Catrice Holo Is The New Yolo hand holing bottle

Het is een erg dikke lak die ook vrij lastig aan te brengen is. De vlokken laten zich lastig verdelen. Je kunt deze lak dan ook het beste in een deppende beweging aanbrengen, op die manier kun je de vlokken het beste verspreiden.

Catrice Holo Is The New Yolo closeup light nailsCatrice Holo Is The New Yolo closeup dark nails
De lak droogt redelijk snel op met een matig glansje. Ik zou adviseren om er wel een topcoat over aan te brengen om wat extra glans aan te brengen maar ook om de vlokken te beschermen. Ze liggen er vrij dik bovenop dus zonder topcoat heb je kans dat je ze eraf haalt.

Op de swatches heb ik twee lagen Holo Is The New Yolo aangebracht over een zacht roze en zwarte basis.

Catrice Holo Is The New Yolo closeup light nailCatrice Holo Is The New Yolo closeup dark nail

Ik vind het een erg mooie topcoat die over vrijwel alle kleuren erg leuk zal zijn.
Het grootste nadeel is, zoals altijd bij Catrice, het flesje. Een gammel en goedkoop aanvoelend flesje met een dramatisch kwastje. Ik had de hoop dat Catrice met deze nieuwe collectie ook de kwastjes zou verbeteren. Het is een té breed kwastje welke aan het uiteinde in een rare vorm afgesneden is.

De Catrice Haute Future collectie is tot en met half juni te koop bij Kruidvat en Trekpleister. De lakken kosten €3,59 per stuk.

Kijk hier voor de andere lakken uit de Haute Future collectie.