Catrice Kaviar Gauche Limited Edition

Catrice Kaviar Gauche header

Bloem van de Nacht. Ogenschijnlijk gewichtloos kant, zachte silhouetten en elegantie kleuren vormen de inspiratie voor de Limited Edition “Kaviar Gauche” by CATRICE, het resultaat van de laatste samenwerking van CATRICE en het ontwerpersduo Kaviar Gauche.

De producten van deze limited edition, die verkrijgbaar zullen zijn in oktober en november 2016, combineren bloemen en wonderlijke details met elegantie kleuren als donkerrood, roze en nude. La Perfection Mystique – by CATRICE.

Eye Shadow Palette – €4,99

Gouden Bloesem. Drie matte poeder oogschaduws in perfect op elkaar afgestemde trendy kleuren en een parelroze tint. Met het geïntegreerde spiegeltje en de prachtige gouden bloesemprint is dit palette een echte eyecatcher.

Verkrijgbaar in:

  • C01 Iris Sauvage
Catrice Kaviar Gauche Quattro Eye Shadow

C01 Iris Sauvage

Cream Eye Shadow & Liner – €3,99

Antieke Pigmenten. Sterk gepigmenteerde oogschaduw met een langhoudende crème-textuur. Kan gebruikt worden voor een precieze eyeliner of als oogschaduw om gericht highlights aan te brengen rondom de ogen. De gouden tint in een vintage look heeft een prachtige, metallic glans.

Verkrijgbaar in:

  • C01 Force D’Or
Catrice Kaviar Gauche Cream Eye Shadow & Liner

C01 Force D’Or

Lip Colour – €3,99

Bloemenjurk. Twee lipsticks: roze met een glanzende finish en donkerrood met een matte textuur. De crème-lipstick verdeelt makkelijk over de lippen.

Verkrijgbaar in:

  • C01 Nude Sublime
  • C02 Fleur Du Soir
Catrice Kaviar Gauche Lip Colour

C01 Nude Sublime

Catrice Kaviar Gauche Lip Colour

C02 Fleur Du Soir

Highlighter – €4,59

Zijdezachte weerspiegeling. Dankzij de licht reflecterende pigmenten ben je met de twee-tinten poeder highlighter verzekerd van een elegante glow. De zijdezacht textuur in de vorm van een bloesem is perfect voor alle huidtinten.

Verkrijgbaar in:

  • C01 Clair de Lune
Catrice Kaviar Gauche Highlighter

C01 Clair De Lune

Nail Lacquer – €2,99

Precieze Kleur. Vier nagellakjes in de kleuren transparant roze met een gouden glinstering, licht taupe, donkerrood en subtiel nude.

Verkrijgbaar in:

  • C01 Nude Sublime
  • C02 Nuit Fleurie
  • C03 Fleur De Soir
  • C04 Rose D’Or
Catrice Kaviar Gauche Nail Lacquer

C01 Nude Sublime

Catrice Kaviar Gauche Nail Lacquer

C02 Nuit Fleurie

Catrice Kaviar Gauche Nail Lacquer

C03 Fleur Du Soir

Catrice Kaviar Gauche Nail Lacquer

C04 Rose D’Or

Beauty Bag – €4,99

Best Case. De hoge kwaliteit vinyl stof en de extravagante look maken van dit make-up tasje een echte eyecatcher. Het biedt ruimte voor al je belangrijke beauty producten en valt op dankzij details als de gouden rits.

Catrice Kaviar Gauche Beauty Bag

“Kaviar Gauche” by CATRICE is van oktober tot november 2016 verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België.


Toen ik dit persbericht zag binnenkomen was ik erg enthousiast gezien het feit dat de vorige Kaviar Gauche collectie van Catrice erg leuk was. De highlighter uit de collectie van vorig jaar gebruik ik nog altijd graag. Ik had in deze collectie eigenlijk ook wel zo’n product verwacht maar eigenlijk vind ik de collectie wat tegenvallen. Hoewel de nagellakjes natuurlijk altijd leuk zijn! En die ga ik ook zeker aanschaffen en voor jullie testen.
Naar welke producten uit de collectie kijk jij uit?

Voor sommige van jullie is de vakantie al weer afgelopen helaas, ik wens jullie een succesvol school- of studiejaar toe!

Fijne dag!

handtekening