Catrice Let’s Get Lost in Vegas

Catrice Let's Get Lost in Vegas bottle
Deze leuke glitterlak komt uit de Million Brilliance Luxury Lacquers lijn van Catrice.

Deze zomer heeft Catrice een serie glitter lakjes aan het Luxury Lacquer assortiment toegevoegd. De flesjes zijn iets anders dan de standaard flesjes van Catrice. Het is een vierkant flesje met daarin een smal kwastje. Het kwastje is anders dan we van Catrice gewend zijn, het standaard kwastje is vrij breed en rond gesneden. Het is even wennen maar je kunt er wel netjes mee lakken en wat mij betreft is het absoluut een verbetering ten opzichte van het brede kwastje.

Catrice Let's Get Lost in Vegas hand holding bottle
Let’s Get Lost in Vegas heeft een lila basis en bevat verschillende vormen en maten glitter. De glitters zijn paars, zilver en goud van kleur. De lak heeft een heel subtiele blauwe shimmer erin.
De lak is heel sheer, op de swatches heb ik drie laagjes gelakt en je ziet de natuurlijke nagel er nog doorheen. Hij zou hierdoor ook zeer geschikt zijn als topcoat. Wil je tóch een dekkend geheel, lak er dan een lila basis kleur onder.

Catrice Let's Get Lost in Vegas closeup nails
De eerste laagjes kun je normaal lakken alleen de laatste laag kun je het best deppend aanbrengen om de glitters het mooiste te verdelen. De droogtijd is best redelijk, zeker als je in dunne laagjes lakt.
Het mooiste is hij met een glanzende topcoat. Als je een egaal glanzende laag wilt krijgen moet je twee tot drie lagen topcoat aanbrengen omdat het wel een vrij grove glitter is.

Catrice Let's Get Lost in Vegas macro

Ik vind deze kleur echt heel erg leuk! Een perfect kleurtje voor de lente.
Catrice is onder andere te koop bij het Kruidvat. De Million Brilliance lakjes bevatten 11ml en kosten €3,59.

Bekijk hier de andere kleuren uit de Milion Brilliance collectie.