Catrice Limited Edition It Pieces

Catrice It Pieces 2017 header

Cushion & Contour. De Limited Edition “It Pieces” by CATRICE combineert nieuwe sensorische effecten met de laatste trends in januari 2017.

Een aanvulling van innovatieve contouring producten zoals de lichte en donkere Contouring Blushes en de Rock Couture Extreme Volume Mascara voor een sensationeel volumineus effect. Beauty Update by CATRICE.

Rock Couture Extreme Volume Mascara 24H – €3,99

Rock the Catwalk. Deze mascara met een diep zwarte textuur geeft een fantastisch volume, een prachtige krul een indrukwekkende lengte. Voor een direct volumineus effect vanaf het eerste moment.

Verkrijgbaar in:

  • 010 Black
  • 010 Black Waterproof

 

Catrice It Pieces 2017 Rock Couture Mascara

18H Colour & Contour Eye Pencil – €2,39

Hang on. 18 uur tussen touch-ups? Geen probleem met dit oogpotlood! Het geeft je ogen in een handomdraai intensieve contouren. Met een geïntegreerd slijpertje.

Verkrijgbaar in:

  • 010 Me, My Black and I

Catrice It Pieces 2017 18H Colour & Contour Eye Pencil

The Nude Blossom Collection Eyeshadow Palette – €4,99

Matching Nudes. Negen hoog gepigmenteerde, langhoudende poeder oogschaduws in nude, rosé en bruintinten met verschillende finishings van mat tot glanzend. Inclusief een matte contouring kleur en een highlighter met fijne, glanzende deeltjes.

Verkrijgbaar in:

  • 010 Blossom ‘N  Roses

Catrice It Pieces 2017 The Nude Blossom Collection Eyeshadow Palette

Lip Cushion – €4,99

Coat your lips. Deze crèmige lipgloss, met soepele structuur, bevat avocado olie en geeft een prachtige glanzende finish. Deze zachte grote sponsapplicator geeft de lippen een mooie koraalrode of besachtige kleur met medium pigmentatie.

Verkrijgbaar in:

  • 030 Coraline’s Crush
  • 040 Absolute Razz’Berry
Catrice It Pieces 2017 Lip Cushion

030 Coraline’s Crush

Catrice It Pieces 2017 Lip Cushion

040 Absolute Razz’Berry

Light and Shadow Contouring Blush – €3,99

Exacte Definitie. Ultra zachte poeders, verkrijgbaar met een fluweelzachte matte, donkere kleur en een highlighter met fijne glanzende deeltjes. Breng de kleuren individueel aan om duidelijke contouren te creëren of mix ze voor een frisse look.

Verkrijgbaar in:

  • 020 A Flamingo in Santo Domingo
  • 030 Rose Propose
Catrice It Pieces 2017 Light And Shadow Contouring Blush

030 Rose Propose

Catrice It Pieces 2017 Light And Shadow Contouring Blush

040 A Flamingo in Santo Domingo

“It Pieces” by CATRICE is vanaf half januari 2017 verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België. De producten worden aansluitend in het CATRICE standaard assortiment opgenomen.

Fijne dag!handtekening