Catrice Lost ‘N’ Roses

Catrice Lost 'N' Roses bottle

Catrice Lost ‘N’ Roses komt uit de Million Brilliance Luxury Lacquers collectie.

De Luxury Lacquers serie is een iets luxere nagellak lijn van Catrice. De flesjes zijn niet zoals je van Catrice gewend bent. Het is een vierkant flesje met een plastic dop. Het kwastje is niet meer het standaard (vreselijke) Catrice kwastje, dit kwastje is een smal rond kwastje. Het is geen bijzonder fijn kwastje maar wel al stukken beter dan het brede, vreemd gevormde kwastje uit de ronde Catrice flesjes.

Catrice Lost 'N' Roses
Lost ‘N’ Roses is een gave roze metallic glitter lak. Het is een opvallend lakje door het metallic effect maar qua kleur toch vrij subtiel.
In tegenstelling tot Let’s Get Lost in Vegas is de dekking van deze Lost ‘N’ Roses wel vrij aardig, op de swatches heb ik twee laagjes aangebracht.
Lost ‘N’ Roses bevat lichtroze en zilveren glittertjes in verschillende vormen en maten.
Catrice Lost 'N' Roses closeup nails
De formule van deze lak is prima. Hij lakt gemakkelijk en de glitters laten zich mooi verdelen. De droogtijd is prima, als je maar dunne laagjes gebruikt.
Een topcoat is niet echt nodig maar geeft de lak wel een mooie glans en het verbeterd de houdbaarheid.  Zonder topcoat had ik na 2 dagen al behoorlijk wat chips.
Ik gebruik bij glitterlakken altijd een peeloff basecoat om het verwijderen gemakkelijk te maken.
Catrice Lost 'N' Roses macro
De Catrice Million Brilliance Luxury Lacquers zijn te koop bij o.a. het Kruidvat. De flesjes bevatten 11ml en kosten €3,59.

Bekijk hier de andere kleuren uit de Milion Brilliance collectie.