Catrice Love Me Tender

Catrice Love Me Tender bottle
Vandaag al weer de laatste nagellak uit de Kaviar Gauche collectie van Catrice.

Catrice heeft tijdens de Berlin Fashion Week samengewerkt met Kaviar Gauche, een bekende mode designer uit Berlijn. Deze samenwerking is beide bedrijven zo goed bevallen dat ze besloten om opnieuw te gaan samenwerken en dit keer aan een make-up collectie. De Catrice Kaviar Gauche collectie werd in april aangekondigd.

De collectie bevalt een Eye and Face palette, Blurring Powder Pearls, twee lipglossjes en vier nagellakken. Volgende week zul je ook een review vinden over de Blurring Powder Pearls.

De collectie bevat de volgende nagellakken:

Kleur

Catrice Love Me Tender is een prachtige taupe kleur met een wat koele ondertoon. In het flesje oogt hij iets donkerder dan hij op de nagels daadwerkelijk is. Het is wel een mooi lichte kleur maar naar mijn mening geen nude tint.

Catrice Love Me Tender hand holding bottle

Formule

Love Me Tender is vrij dun, gelukkig is er nog wel fijn mee te werken! Als je zorgt dat je de lak niet in te dikke laagjes opbrengt zal hij ook niet uitlopen. De pigmentatie van de lak is best goed, bij drie dunne laagjes heb je een mooi en egaal dekkend geheel. Je zou met twee dikkere laagjes afkunnen maar ik ben bang dat hij dan gaat uitlopen. Op de swatches zie je dan ook drie dunne laagjes.
De lak trekt erg mooi glad waardoor je een prachtig strak resultaat krijgt.

Het kwastje is helaas nog altijd het oude Catrice kwastje, te breed en vreemd afgesneden. In de nieuwe collectie komt Catrice met een nieuw kwastje, ik hoop eigenlijk dat ze het kwastje uit de Luxury Lacquers collectie gaan gebruiken.

Catrice Love Me Tender closeup nails

Finish

Net zoals de andere drie nagellakken uit deze collectie droogt ook Love Me Tender op met een prachtige hoogglans finish. Op de swatches draag ik geen topcoat. De topcoat raad ik wel aan, zonder had ik op dag twee al forse chips.

Als je mijn blog al wat langer volgt zul je inmiddels wel doorhebben dat ik een groot fan van de matte topcoat ben. Ook Love Me Tender kan hem goed hebben!

Catrice Love Me Tender hand holding bottle matte topcoat
Ik vind deze Love Me Tender erg mooi en heb hem inmiddels al een aantal keren gedragen. Het is zo’n kleur die je draagt op het moment dat je wel verzorgde handen wilt hebben zonder een te opvallende kleur.

De Catrice Kaviar Gauche collectie is in Nederland nog tot en met eind juli te koop bij Kruidvat en Trekpleister. In België was de collectie te koop tot half juni.
De nagellakken kosten slechts €2,99.