Catrice Net Works

Catrice Net Works header

Mesh matters. Of het nu om all-over verscheidenheid, in de vorm van indrukwekkende, grote net patronen of als onderdeel van geraffineerde, gelaagde looks gaat – net patronen zijn een van de trends van het lente/zomer seizoen van 2016.

Nieuw deze zomer: casual sportkleding aangepast naar vrouwelijke, elegante silhoutten. Met de Limited Edition “Net Works” by CATRICE collectie brengen van half mei tot half juli 2016 deze trend over in de wereld van beauty en make-up. Pastel, abrikoos, licht mint groen en zachte nude tinten verenigen zich om frisse zomerse make-up stijlen te creëren. Softly Touch Shadows met een delicate, poederachtige finish, een Lip Balm met een subtiele abrikoos glans evenals Nail Lacquers in vijf trendy kleuren met een puristisch design zorgen voor een sportieve maar toch vrouwelijke look. De speciale must-have van de collectie: de Mattifying Loose Powder met een transparante-matte finish en een innovatieve net-vormige doseer funcite.
Beauty Mesh – by CATRICE

Softly Touch Shadow

Net View. Innovatie op zijn mooist: drie poeder-gel oogschaduws met een hybride structuur die overgaat in een overtuigende poederachtige afwerking bij het aanbrengen. Warm nude, zacht abrikoos en licht zilver met een intensieve pigmentatie creëren frisse accenten op het ooglid.

Verkrijgbaar in:

 • C01 Melt Down Brown
 • C02 Nude NETisfaction
 • C03 Mint Mashup
Catrice Net Works Softly Touch Shadow

C01 Melt Down Brown

Catrice Net Works Softly Touch Shadow

C02 Nude NETisfaction

Catrice Net Works Softly Touch Shadow

C03 Mint Mashup

Lip Balm

Kiss Connection. De gel-achtige textuur van de Lip Balm geeft de lippen een zachte abrikoos tint met een glanzende finish. Transparante verzorging in een zilveren verpakking met een wit net printje maken van deze balsem een ware beauty favoriet.

Verkrijgbaar in:

 • C01 Mashed Peach
Catrice Net Works Lip Balm

C01 Mashed Peach

Mattifying Loose Powder

Marvelous Mesh. Het fijne, losse poeder matteert het gezicht en is ideaal om de make-up op zijn plaats te houden dankzij de transparante afwerking. De innovatieve verpakking met geïntegreerde stoffen applicator voor een perfecte dosering is een waar hoogtepunt.

Verkrijgbaar in:

 • C01 Transparent
Catrice Net Works Mattifying Loose Powder

C01 Transparent open

Softly Touch Blush

Beautifully Blushing. Een romige blush met een intensieve pigmentatie in een flatterende abrikoos tint. Bij het aanbrengen veranderd de aangename zachte gel-achtige textuur in een poederachtige finish.

Verkrijgbaar in:

 • C01 Mashed Peach
Catrice Net Works Softly Touch Blush

C01 Mashed Peach

Multitasking Brush

Workout Partner. Een ergonomische schuine poeder kwast voor multifunctioneel gebruik. Elke poeder kan perfect worden aangebracht en geblend dankzij de zachte, dikke, premium haren. Een onmisbare partner in een elegant wit en zilver ontwerp, die opvalt dankzij zijn lineaire vorm en puristische look.

Catrice Net Works Multitasking Brush

Multitasking Brush

Nail Lacquer

Caught in the Net! In de kleuren van de Limited Edition bieden de Nail Lacquers een fantastische duurzaamheid, overtuigende dekking en verbazingwekkende glans. Alle limited edition nagellakken hebben een zilveren net decoratie op de dop en zorgen voor nagels met een lichte shimmer of glans. Er is een keuze uit licht mauve, fel abrikoos, modern nude, fris mint en licht turquoise.

Verkrijgbaar in:

 • C01 M-Ashy
 • C02 Mashed Peach
 • C03 Nude NETisfaction
 • C04 Mint Mashup
 • C05 Green NETtraction
Catrice Net Works Nail Lacquer

C01 M-Ashy

Catrice Net Works Nail Lacquer

C02 Mashed Peach

Catrice Net Works Nail Lacquer

C03 Nude NETisfaction

Catrice Net Works Nail Lacquer

C04 Mint Mashup

Catrice Net Works Nail Lacquer

C05 Green NETtraction

Net Nail Sticker

Nêt-à-porter. Breng de nagel folies aan op de natuurlijke nagel of als highlight op zomers gelakte nagels. Het zilveren net design speelt in op de catwalk trends en zorgt voor een simpele maar professioneel ogende nail art.

Verkrijgbaar in:

 • C1 Bet on Net
Catrice Net Works Net Nail Sticker

C01 Bet on Net

De “Net Works” by CATRICE zal niet in Nederland en België verkrijgbaar zijn. Echter is hij in Duitsland wel beschikbaar in de winkels maar ook in de webshop van Kostmetik4less en deze verstuurd ook naar Nederland en België.