Catrice Robinson Coralsoe

Catrice Robinson Coralsoe name bottle

Goed, de mega-hardnekkige griep heeft mij gelukkig weer verlaten dus kan ik mijn energie weer steken in bloggen in plaats van mezelf door een jaarvoorraad tissues heen snuiten en pallets vol met Strepsils eten.

Ondanks het donkere en grauwe weer heb ik vandaag gewoon zin in een lekker zomers kleurtje. Vandaag Catrice Robinson Coralsoe. Dit kleurtje heb ik al ruim een jaar in huis en ook de swatches zijn ongeveer zo oud, ik vergat hem echter steeds met jullie te delen. Gelukkig is hij nog te koop, dus tijd voor de swatches!

Kleur

Catrice Robinson Coralsoe is een mooie crème nagellak die wat meer naar de roze kant neigt dan dat hij een koraal tint heeft. Een lekker fris kleurtje dus dat ook prima geschikt is om op een koude winterdag te dragen.

Catrice Robinson Coralsoe hand holding bottle

Door de naam verwacht je een koraal kleurtje maar dat is Robinson Coralsoe niet, hij lijkt zelfs iets meer oud roze te zijn. Wel een erg mooie kleur!

Formule

Qua formule is Catrice Robinson Coralsoe best fijn. Hij is niet te dun en is goed gepigmenteerd. Op de swatches heb ik twee zeer dunne laagjes aangebracht en daarmee is hij volledig dekkend. Let wel op dat je een goede basecoat gebruikt want hij verkleurd je natuurlijke nagels erg snel.

Catrice Robinson Coralsoe hand holding bottle 2

Het is een ouder lakje en dus heeft hij nog het oude kwastje. Ik vind het een vreselijk vervelend kwastje. Het is te breed, nooit netjes afgesneden. De ronde vorm van het kwastje is niet gelijk en de haren zijn stug waardoor je er niet heel prettig mee kunt werken.

Catrice Robinson Coralsoe brush

Finish

Catrice Robinson Coralsoe droogt redelijk snel op en heeft een redelijke glans. Op de swatches heb ik een topcoat aangebracht. Met een topcoat is de glans een stuk intenser en blijft de lak ook wat langer zitten. Zonder topcoat had ik aan het einde van de dag al een aantal chips. Een matte topcoat doet Robinson Coralsoe ook goed, hij wordt er iets subtieler van.

Catrice Robinson Coralsoe matte finish

Ondanks dat het al een oudere kleur is kun je hem nog altijd kopen bij Kruidvat voor slechts €2,99. De kleur is mooi maar de kwaliteit vind ik beduidend minder. Voor minder geld zijn er betere lakken te koop, bijvoorbeeld van zuster merk Essence of bij de Hema.

Ik hoop dat je een fijne dag hebt!handtekening