Veranderingen op Nailfinity

I Heart OPI

Nailfinity bestaat nu ruim twee jaar. Er gaan wat kleine dingen veranderen, lees snel verder!

Sinds een langere tijd plaats ik dagelijks een nieuw artikel, dit kan variëren van swatches tot persberichten en nail art tutorials. De laatste tijd kampt de blog met databaseproblemen, artikelen die ingepland staan verdwijnen soms zomaar en ook kan de site wat traag zijn. Achter de schermen zijn we druk bezig om dit probleem om te lossen en we zijn op de goede weg.

Door drukte in mijn privé leven kan ik niet de hoeveelheid zorg en aandacht besteden aan de artikelen als ik zelf graag zou willen. Ik heb daarom na lang dubben besloten om terug te gaan naar vier artikelen per week. Op die manier kan ik mijn artikelen de kwaliteit geven die ik belangrijk vind.

Ik ga voorlopig het volgende schema aanhouden:

 • Maandag – budget dag
  Ik zal dan nagellak swatches of andere producten uit de budget range laten zien. Ook zul je persberichten van de verschillende budget merken kunnen lezen.
 • Woensdag – swatch
  Ik zal die dag een willekeurige swatch plaatsen. Dit zijn vooral lakken die ik zelf heel erg leuk vind en die ik graag met jullie wil delen.
 • Vrijdag – swatch
  Op de vrijdag zal ik swatches plaatsen uit recente collecties.
 • Zondag – tutorial
  De zondag blijft gereserveerd voor nail art tutorials. Als je een bepaald design of bepaalde techniek wil zien laat het me dan vooral weten!

Zodra ik meer tijd en rust heb zal ik in de toekomst wellicht weer terug gaan naar een schema waarbij dagelijks nieuwe artikelen geplaatst worden.

Liefs,

Tamara