China Glaze At Vase Value

China Glaze At Vase Value bottle
Vandaag een lakje met een crème finish uit de China Glaze City Flourish collectie.

Deze lente/zomer heeft China Glaze de City Flourish collectie uitgebracht. Een verzameling frisse zomerse kleuren in pastel en neon tinten. De collectie bevat 10 lakken met een crème finish en 2 met een subtiele shimmer erin.
At Vase Value is een frisse, pastel blauwe kleur.

China Glaze At Vase Value hand holding bottle
De lak is erg dun en is erg lastig mooi glad te krijgen. At Vase Value droogt in een redelijke tijd licht mat op. Ik zou zeker een topcoat aanraden omdat de houdbaarheid van China Glaze nooit heel erg goed is. Je kunt een glanzende of een matte topcoat aanbrengen om zo een nèt iets andere look eraan te geven.

Mijn ervaring met pastel en neon kleuren is dat ze pas écht tot hun recht komen op een witte basis. Ik heb op de swatches dan ook een goed dekkende witte basecoat aangebracht.
De dekking is prima, in 2 à 3 laagjes heb je een mooi dekkend geheel. Een basecoat raad ik wel aan ivm de aanwezige pigmenten.

China Glaze At Vase Value closeup nails
Het  flesje van China Glaze oogt en voelt heel solide aan. Het bevat een zeer smal kwastje van prima kwaliteit. Het is een kwestie van voorkeur of je het fijn vindt of niet. Ik ben zelf niet zo’n liefhebber van smalle kwastjes.

De kleur is erg leuk zeker voor deze lente en komende zomer.  De houdbaarheid had van mij iets beter gemogen.

China Glaze is online te koop bij onder andere Enchantra en kost €5,95 voor 14ml

Kijk hier voor de andere lakken uit de City Flourish collectie.