China Glaze Better Not Pout

China Glaze Better Not Pout bottle

Paarse metallic lakken vind ik zelf altijd heel erg mooi en dit specifieke exemplaar is echt heel erg mooi!

Voor de feestdagen heeft China Glaze de Cheers collectie uitgebracht. Twaalf prachtige, feestelijke nagellakken die perfect geschikt zijn voor een feestelijke gelegenheid. De bevat diverse soorten lakken van subtiele crème lakken tot uitbundige glitter toppers. Echter is deze collectie niet enkel mooi rond de feestdagen maar eigenlijk kunnen ze het hele jaar door.

De Cheers collectie bestaat uit de volgende kleuren:

Kleur

China Glaze Better Not Pout heeft een mooie bes tint en daarmee speelt China Glaze handig om op de huidige berry trend  die je in veel make-up collecties terug ziet. De kleur bevat een subtiele shimmer.

China Glaze Better Not Pout hand holding bottle

Hieronder zie je een macro opname van de lak, hier kunt je de shimmer goed zien.

China Glaze Better Not Pout macro

Formule

De formule van China Glaze Better Not Pout is vrij dun en bij de eerste laag is het niet erg hoopgevend 😉 Hij lijkt enorm sheer te zijn maar zodra je de tweede laag aanbrengt is hij volledig dekkend. Op de swatches zie je dan ook slechts twee laagjes. Hij laat heel licht wat brushstrokes zien maar het is niet storend dus ik zie het ook niet als een minpuntje.

China Glaze Better Not Pout closeup nails

De flesjes van China Glaze zijn volgens mij nog nooit veranderd en hebben dus ook al jaren hetzelfde kwastje. Het kwastje is erg lang, rond en smal. Doordat het zo smal is kun je er precies mee werken en heb je ook geen hinder bij een smaller nagelbed.

China Glaze Better Not Pout bottle and brush

Finish

Van zichzelf heeft China Glaze Better Not Pout een mooie glanzende finish, op de swatches heb ik geen topcoat aangebracht. Qua houdbaarheid is een topcoat altijd een goed idee, daarmee verleng je de draagtijd vaak met een dag of wat. Met een matte topcoat is deze zoete metallic ook erg mooi.

China Glaze Better Not Pout matte finish hand holding bottle

De China Glaze lakken bevatten 14ml en kosten €5,95. De prijs is heel erg scherp als je het vergelijkt met de kwaliteit van de lakken van China Glaze. Je koopt China Glaze in Nederland bij Pretty Polish.

Bekijk hier de andere kleuren uit de China Glaze Cheers collectie.