China Glaze Coal Hands Warm Heart

China Glaze Coal Hands Warm Heart bottle

Vandaag is het alweer tijd voor het laatste lakje uit de China Glaze Cheers collectie. Vanaf volgende week kun je op vrijdag de swatches zie van de OPI Hello Kitty collectie.

De China Glaze Cheers collectie kwam vorig jaar voor de feestdagen uit. Twaalf nieuwe lakken die ieder een variatie zijn op de traditionele kerstkleuren. Ook na de feestdagen zijn deze mooie kleuren een succes!

De Cheers collectie bestaat uit de volgende kleuren:

Kleur

China Glaze Coal Hands Warm Heart heeft een donker grijze, bijna jelly basis kleur. De lak zit bom vol met hex glitter in drie maten. De kleinste glitter heeft een blauwe kleur en de andere twee maten hebben een blauwe basis met een holografische finish. De drie maten glitter geven Coal Hand Warm Heart veel diepte.

China Glaze Coal Hands Warm Heart hand holding bottle

Hieronder zie je een macro opname van de lak, de glitter is hier goed zichtbaar.

China Glaze Coal Hands Warm Heart macro

Formule

Ik vind de formule van China Glaze Coal Hands Warm Heart niet de fijnste. Hij is erg dun en de glitter verspreid zich niet netjes over de nagel. Het is het mooiste om hem deppend aan te brengen zodat je de glitter egaal over de nagel kunt verspreiden. Door de donker grijze basis kleur is hij ook niet geschikt om over een lichte kleur aan te brengen, ik heb hem op de foto’s over een egaal zwarte crème aangebracht.

China Glaze Coal Hands Warm Heart closeup nails

Het kwastje in Coal Hands Warm Heart is het oude en vertrouwde China Glaze kwastje. Het is een lang en zeer smal kwastje van een goede kwaliteit. Doordat het netjes recht is afgesneden kun je er erg netjes mee werken. Hij is ook erg prettig als je een smal nagelbed hebt maar ook met een breder nagelbed kun je netjes werken door net even wat meer druk op het kwastje uit te oefenen waardoor het verder uitwaaiert over de nagel.

China Glaze Coal Hands Warm Heart bottle and brush

Finish

Ondanks dat China Glaze Coal Hands Warm Heart veel glitter bevat droogt hij niet met erg veel structuur op. Hierdoor kun je met een dikkere topcoat een vrij gladde finish verkrijgen. Op de foto hieronder zie je de kleur die is afgewerkt met een laagje Sally Hansen Insta-Dri topcoat.

China Glaze Coal Hands Warm Heart closeup nail

De China Glaze lakken bevatten 14ml en kosten €5,95. De prijs is heel erg scherp als je het vergelijkt met de kwaliteit van de lakken van China Glaze. Je koopt China Glaze in Nederland bij Pretty Polish.

Bekijk hier de andere kleuren uit de China Glaze Cheers collectie.