China Glaze Grass Is Lime Greener

China Glaze Grass Is Lime Greener bottleVandaag een mooie lime/neon groene kleur uit de China Glaze City Flourish collectie..

Deze lente/zomer heeft China Glaze de City Flourish collectie uitgebracht, een verzameling van pastel en neon tinten. De collectie bestaat uit tien lakken met een crème finish en twee lakken met een subtiele shimmer.

China Glaze Grass Is Lime Greener hand holding bottle

Deze lak is zeer dun waardoor hij vrij lastig netjes te lakken in. Hij lijkt behoorlijk streperig op te drogen maar zodra je de derde laag aanbrengt trekt dat redelijk bij. Je hebt dus echt de drie lagen nodig om de lak mooi dekkend en glad te krijgen.
De lak droogt in een redelijke tijd op met een licht matte finish.
Ik breng onder pastel en neon tinten altijd graag een witte basis aan omdat die de kleur nog net even wat levendiger maak. Op de swatches heb ik dus een witte basis en drie lagen Grass Is Lime Greener.
Een topcoat zou ik zeker aanraden, deze kan mat of glanzend. De topcoat zorgt ervoor dat de houdbaarheid even wat verlengt wordt want die is standaard van deze lakken niet heel erg best.

China Glaze Grass Is Lime Greener closeup nails

De China Glaze flesjes voelen en ogen erg solide aan. Het flesje bevat een kwalitatief goed kwastje, het is alleen erg smal en dat moet net je voorkeur hebben. Ik heb zelf de voorkeur voor een iets breder kwastje.

Deze leuke frisse, bijna neon, groene kleur is zeer geschikt voor de lente en de zomer en ik zal hem dan ook vaak gaan dragen.

De China Glaze City Flourish collectie is nu te koop bij o.a. Enchantra en kosten €5,95 per flesje van 14ml.

Bekijk hier de andere lakken uit de City Flourish collectie.