China Glaze I Soiree I Didn’t Do It

China Glaze I Soiree I Didn't Do It bottle

Vandaag laat ik je deze prachtige teal glitter lak zien van China Glaze.

Vorig jaar bracht China Glaze vlak voor de feestdagen de Cheers collectie uit. Twaalf prachtige kleuren die ieder een variatie zijn op de traditionele kerstkleuren. Door de diversiteit in de collectie is hij ook prima geschikt om buiten de feestdagen te dragen. De collectie varieert van subtiele crème kleuren tot hysterische glitters.

De Cheers collectie bestaat uit de volgende kleuren:

 

Kleur

China Glaze I Soiree I Didn’t Do It is een prachtige teal lak die vol zit met micro en hex glitters in verschillende maten. De kleinere hex glitters hebben een holografisch laagje waardoor de lak erg sprankelend wordt. Het is niet direct een kleur ik direct link aan de feestdagen want ook nu is hij erg gaaf!

China Glaze I Soiree I Didn't Do It hand holding bottle

Hieronder zie je een macro opname van de lak, je kunt hier goed de verschillende soorten en maten glitter zien.

China Glaze I Soiree I Didn't Do It macro

Formule

China Glaze I Soiree I Didn’t Do It heeft een licht groene basis kleur en kan zowel als topcoat over een andere kleur en ook volledig dekkend gedragen worden. Voor een glitterlak vind ik hem erg dun, toch heb je daar met lakken geen hinder van. De glitter laat zich keurig over de nagel verspreiden. Als je hem als een topcoat gebruikt moet je hem erg dun aanbrengen, voor een volledig dekkend geheel heb je 2 tot 3 laagjes nodig. Op de swatches heb ik 1 zéér dun laagje aangebracht over een witte basis kleur.

China Glaze I Soiree I Didn't Do It closeup nail

De kwastjes van de China Glaze lakken zijn erg lang en smal. Het is een rond kwastje dat netjes recht is afgesneden en van een goede kwaliteit. Je kunt er zeer precies mee werken, ook op een smaller nagelbed.

China Glaze I Soiree I Didn't Do It bottle and brush

Finish

Ondanks dat er ook grotere glitters in zitten heeft hij geen heel grove structuur na het drogen. Je kunt hem met 1 of 2 laagjes van een dikkere topcoat ook netjes strak maken.

China Glaze I Soiree I Didn't Do It closeup nails

De China Glaze lakken bevatten 14ml en kosten €5,95. De prijs is heel erg scherp als je het vergelijkt met de kwaliteit van de lakken van China Glaze. Je koopt China Glaze in Nederland bij Pretty Polish.

Bekijk hier de andere kleuren uit de China Glaze Cheers collectie.