China Glaze In a Lily Bit

 

China Glaze In a Lily Bit bottle
Vandaag alweer de één na laatste kleur uit de China Glaze City Flourish collectie. In a Lily Bit, een zachte lavendel kleur.


De City Flourish collectie is dit seizoen door China Glaze uitgebracht en bevat 10 lakken met een crème finish en 2 met een subtiele shimmer is neon en pastel kleurtjes.

In a Lily Bit is een zachte lila/lavendel kleur. De formule van deze lak is een beetje stroperig en vrij lastig aan te brengen. De eerste laag is heel erg streperig maar zodra je de tweede laag aanbrengt trekt dat redelijk bij.

China Glaze In a Lily Bit hand holding bottle
De China Glaze flesjes bevatten een zeer smal kwastje en dat maakt het lakken met deze stroperige lak nog lastiger. De dekking is wel erg goed voor zo’n zacht kleurtje. Na twee laagjes heb je perfecte dekking. Op de swatches heb ik In a Lily Bit gelakt over een transparante basecoat.

China Glaze In a Lily Bit closeup nails

Ik heb een goede topcoat aangebracht om de houdbaarheid te verlengen en om een mooie glans aan te brengen. De lak droogt redelijk snel op met een matige glans. Met een glanzende topcoat komt hij wat meer tot zijn recht.

Het is een mooie kleur die erg geschikt is voor de lente en zomer maanden.

China Glaze is o.a. te koop bij Enchantra en kost €5,95 voor 14ml.

Bekijk hier de andere lakken uit de City Flourish collectie.