China Glaze Peonies & Park Ave

China Glaze Peonies & Park Ave bottleDe China Glaze City Flourish collectie collectie kwam deze lente uit, vandaag een mooie neon roze tint.

Deze lente heeft China Glaze de City Flourish collectie uitgebracht. Een bonte verzameling van neon en pastel tinten. De collectie bestaat uit 10 crème lakken met een matte finish en twee shimmer lakken.

China Glaze Peonies & Park Ave hand holding bottle

Zoals de eerdere lakken uit deze serie is ook deze lak erg dun en vrij lastig te lakken. De lak droogt wel enorm snel en met een matte, leatherlook finish op. De eerste twee lagen lijkt de lak erg streperig maar dat trekt in de derde laag erg goed bij.

Op de swatches heb ik een normale basecoat aangebracht en drie lagen Peonies & Park Ave. Onder deze lak heb ik geen witte basis aangebracht.

Een topcoat raad ik wel aan want de houdbaarheid van de lak is niet heel erg goed. Op de swatches heb ik geen topcoat aangebracht om de finish te kunnen tonen.

China Glaze Peonies & Park Ave closeup nails

De flesjes van China Glaze zijn erg solide ze bevatten alleen erg smalle kwastjes. De kwastjes vind ik zelf té smal maar dat is een kwestie van smaak want de kwaliteit is prima.

Dit is een echt knalkleurtje welke ik de komende zomer vaak ga dragen.

De China Glaze City Flourish Collectie is nu te koop bij o.a. Enchantra en ze kosten €5,95 per flesje van 14ml.

Bekijk hier de andere lakken uit de City Flourish collectie.