China Glaze Point Me to the Party

China Glaze Point Me to the Party bottle
“Point Me to the Party: Neon green, orange, pink and blue matte multi-size glitter”

China Glaze Point Me to the Party is een van de drie glitter topcoats uit de Electric Nights collectie van China Glaze. Voor deze collectie heeft China Glaze inspiratie geput uit de kleurrijke muziek festivals. De collectie bestaat uit 12 kleuren, 9 neon crème lakken en 3 glitter topcoats die allen oplichten in black light en als zodanig dus ook heel geschikt zijn voor een avondje uit.

De collectie bevat de volgende kleuren:

 

Kleur

China Glaze Point Me to the Party heeft een transparante basis met daarin neon groene, blauwe, roze en oranje hex glitters in verschillende maten. De kleuren van de confetti, want dat is het eigenlijk, komen terug in de crème lakken uit de collectie waardoor je ze heel leuk kunt combineren met verschillende Electric Nights lakken.

China Glaze Point Me to the Party hand holding bottle
Ik heb hem op de swatches gelakt over een witte basis kleur zodat je de glitter goed kunt zien.
Neon kleuren lichten in black light heel erg mooi op zoals je hier onder kunt zien.

China Glaze Point Me to the Party closeup nails black light
Formule

De lak bevat heel erg veel glitters maar is desondanks niet heel erg dik. De glitters laten zich heel goed verspreiden over de nagel waardoor je hem ook niet deppend aan hoeft te brengen. Hij droogt ook vrij rap op, wel met een vrij grove structuur maar met 2 laagjes topcoat krijg je een mooi egaal geheel.

China Glaze Point Me to the Party closeup nails
Het is een erg druk lakje dus ik draag hem vaak als een accentje op mijn ringvinger. Je kunt er ook een mooi ombre effect mee maken als je hem met een sponsje aanbrengt.

China Glaze Point Me to the Party macro
Ik vind deze China Glaze Point Me to the Party erg leuk omdat hij ook zo fijn te combineren is met de crème lakken uit deze collectie.

China Glaze Point Me to the Party is te koop bij o.a. Pretty Polish. De flesjes bevatten 14ml en kosten €5,95.

Bekijk hier de andere kleuren uit de China Glaze Electric Nights collectie.