China Glaze Pool Party

China Glaze Pool Party bottle

Ondanks het koude en natte weer van de laatste dagen vind ik het wel weer tijd voor een lekker zomers kleurtje!

In de zomer van 2010 bracht China Glaze de Poolside collectie uit. Zes schitterende neon tinten. De neon trend komt vrijwel iedere zomer terug en terecht want het zijn echt geweldige kleuren voor een zonnige dag.  De Poolside collectie is dit jaar al zes jaar oud maar gelukkig zijn deze mooie nagellakken nog altijd goed te koop.

De Poolside collectie bestaat uit de volgende kleuren:

Kleur

China Glaze Pool Party is een roze neon kleur die erg naar een rood tint neigt. Ik krijg hier een erg sterk jaren ’80 gevoel van, heerlijk!

China Glaze Pool Party hand holding bottle

Formule

De neon lakken van China Glaze kunnen soms wel eens een minder prettige formule hebben, ze hebben vaak de neiging erg chalky te worden. De formule van Pool Party is erg prettig, totaal niet chalky en fijn om mee te werken. De pigmentatie is goed, met twee lagen heb je een egaal dekkende laag. Wat ik fijn vind is dat hij netjes levelt waardoor je een erg strakke laag op de nagel krijgt.

China Glaze Pool Party closeup nails

De China Glaze flesjes komen al jaren met hetzelfde kwastje. Het is lang en smal, ik moest er erg aan wennen maar eenmaal gewend is het een prettig kwastje.

China Glaze Pool Party bottle and brush

Finish

De droogtijd van China Glaze Pool Party is niet slecht, je kunt vrijwel in een keer door met de tweede laag. Van zichzelf droogt hij op met een matte finish. Ik ben dol op matte finishes maar bij neons is een glans finish toch nét even wat gaver.

China Glaze Pool Party shiny finish hand holding bottle

China Glaze Pool Party bevat 14ml en kost normaal €5,95 hij is echter nu in de aanbieding voor €4,95. Hij is te koop bij Pretty Polish. Er is ook een gepolish variant van beschikbaar, deze kost €12,95.


Bekijk hier de andere kleuren uit de China Glaze Poolside collectie.

Dit artikel bevat gesponsorde producten maar bevat mijn oprechte en eerlijke mening.