China Glaze Sun’s Up, Top Down

China Glaze Sun's Up, Top Down bottle
“Sun’s Up, Top Down: Bright yellow shimmer”

Deze felle gele kleur is afkomstig uit de Roadtrip collectie van China Glaze. Deze lente collectie bestaat uit 12 prachtige kleuren die zijn geïnspireerd op de warme kleuren van de ondergaande zon, de warme tinten die ruimte maken voor de koele blauwe tinten van de nacht.

 

 

 

Kleur

Sun’s Up, Top Down is een echt knal kleur met een subtiele shimmer die ergens wat weg heeft van een mosterd kleur. Het is een wel een kleur waar je van moet houden. Ik ben er zelf niet zo heel erg weg van maar zomers is hij zeker.

China Glaze Sun's Up, Top Down hand holding bottle

Formule

De formule is best oké, wel iets aan de dunne kant maar als je in dunne laagjes werkt merk je daar eigenlijk niets van. Het is wel een typische gele kleur die niet heel bijzonder goed dekt. Op de swatches heb ik 3 laagjes aangebracht. De China Glaze flesjes bevatten een zeer smal kwastje, wel van goede kwaliteit. Het kwastje moet je fijn vinden, ik heb zelf liever een wat breder kwastje.

China Glaze Sun's Up, Top Down closeup nails
Finish

Ik heb geen topcoat aangebracht en zoals je ziet heeft hij een matig glansje van zichzelf. Een mooie topcoat geeft de kleur wat meer dimensie en diepte en dat maakt hem wel mooier. De shimmer is in echt fel licht pas goed zichtbaar en dat vind ik wel jammer, hij had van mij wat meer aanwezig mogen zijn.

China Glaze Sun's Up, Top Down macro
Op deze macro foto zie je de shimmer wel goed, dit is een extreme uitvergroting.

De China Glaze Roadtrip collectie is nu te koop. In Nederland is China Glaze helaas niet in de winkel te koop, je kunt het wel online bestellen bij Pretty Polish, een Nederlandse webshop. De lakjes kosten €5,95 per stuk en ze bevatten 14ml.

Bekijk hier de andere kleuren uit de China Glaze Roadtrip collectie.