China Glaze Thistle do Nicely

China Glaze Thistle do Nicely bottle
Deze Thistle do Nicely komt uit de China Glaze City Flourish collectie. Een gave knallende neon kleur.

De City Flourish collectie is dit seizoen uitgekomen en is een verzameling van gave pastel en neon tinten. De collectie bevat 10 lakjes met een crème finish en 2 shimmer lakjes.

Deze Thistle do Nicely is een mooie roze neon kleur die echt van je nagel af knalt. De formule is, zoals bij de andere kleuren uit deze collectie, erg waterig. Ik vind hem ook erg lastig te lakken. Hij is bij twee lagen al dekkend maar dan nog wel erg bumpy. Op de foto heb ik drie lagen gelakt.

China Glaze Thistle do Nicely hand holding bottle
De lak droogt in een vrij korte tijd op met een licht glanzende finish. De lak is behoorlijk gepigmenteerd dus een goede basecoat is wel aan te raden om verkleuring van de natuurlijke nagel te voorkomen.
De finish zit een beetje tussen mat en glanzend in. Om de houdbaarheid van de lak te verlengen is het goed een topcoat te gebruiken. Je kunt bij deze lak kiezen voor een glanzende of een matte topcoat.

China Glaze Thistle do Nicely closeup nails

Ik vind dit de gaafste kleur uit de collectie! Op de swatches heb ik een normale transparante basecoat gebruikt, om de kleur wat feller te doen lijken kun je ook een witte basecoat gebruiken.

De flesjes van China Glaze zijn erg solide en bevatten een smal maar kwalitatief goed kwastje.

De City Flourish collectie is o.a. te koop bij Enchantra. De flesjes bevatten 14ml en kosten €5,95.

Bekijk hier de andere lakken uit de City Flourish collectie.