China Glaze Trip of a Lime Time

China Glaze TrChina Glaze Trip of a Lime Time bottleip of a Lime Time hand holding bottle
“Trip of a Lime Time: Lime green crème”

Vandaag al weer de een na laatste kleur uit de China Glaze Roadtrip collectie. Deze lente collectie bevat 12 nieuwe, prachtige kleuren die zijn geïnspireerd op de warme tinten van ze zon die langzaam achter de horizon verdwijnt om plaats te maken voor de koele tinten van de nacht.

De collectie bevat de volgende kleuren:

Kleur

Deze frisse limoen groene kleur is heel geschikt voor de lente en de zomer. Hoewel het een limoen groene kleur genoemd wordt vind ik hem toch een behoorlijk gele ondertoon hebben. Het is wel een erg smaakgevoelige kleur, je vind hem prachtig of je vind het niks. Ik vind hem best oké, ik zou hem niet snel op zichzelf dragen maar verwerkt in een nailart design is hij wel heel erg mooi.

China_Glaze_Trip_of_a_Lime_Time_02

Formule

Qua formule is hij heel erg dun en jelly maar ondanks het feit dat hij erg dun is is hij wel heel gemakkelijk te lakken. Omdat hij zo dun is en je dus enkel dunne laagjes kunt opbrengen is hij vrij sheer, op de swatches heb ik drie dunne laagjes aangebracht. Groen/gele kleuren hebben de neiging om je natuurlijke nagel te doen verkleuren het is dus raadzaam om een goede basecoat aan te brengen, twijfel je aan je basecoat doe dan 2 laagjes base.

China Glaze Trip of a Lime Time closeup nails

Finish

Door de dunne laagjes en de jelly structuur droogt Trip of a Lime Time wel heel erg snel op. Hij trekt mooi glad en verbergt kleine oneffenheden in de nagel. Hij heeft van zichzelf een mooie finish, iets minder hoogglans dan de andere lakken uit deze collectie. Ik heb op de swatches geen aparte topcoat aangebracht, toch is die wel raadzaam want hij chip vrij snel helaas.

Ik twijfelde erg aan deze kleur, het ene moment vond ik hem prachtig en in een andere lichtbron vond ik hem niet mooi. Top ik mijn matte topcoat aanbracht, wow! Ik vind hem echt heel erg mooi op deze manier.

China Glaze Trip of a Lime Time closeup nails matte topcoat
Zoals ik al eerder zei is het een lakje wat je mooi vindt of niet. Ik vind de kleur op zich niet verkeerd, zeker niet met een matte topcoat, maar ik zal hem niet snel op zichzelf dragen.

China Glaze Trip of a Lime Time is te koop bij o.a. Pretty Polish en kost €5,95 voor 14ml.

Bekijk hier de andere kleuren uit de China Glaze Roadtrip collectie.