Color Club Angel Kiss

Color Club Angel Kiss bottle

Vorige week liet ik je al Color Club Cloud Nine zien en vandaag laat ik je weer zo’n waanzinnige holo van Color Club zien. Lees snel verder voor de swatches van Color Club Angel Kiss!

De holografische lakken van Color Club worden beschouwd als een van de beste en ik moet toegeven dat ze ook echt heel erg gaaf zijn. Het zijn lineaire holo’s, wat wil zeggen dat ze een regenboog effect krijgen als er (zon) licht op schijnt. Angel Kiss komt uit de Halo Hues 2012 collectie, een oudere collectie maar nog altijd goed verkrijgbaar.

De collectie bestaat uit de volgende kleuren:

  • Angel Kiss
  • Blue Heaven
  • Cherubic
  • Cloud Nine
  • Halo-graphic
  • Harp On It

Kleur

Color Club Angel Kiss is een holografische lak met een sterk blauwe ondertoon. De blauwe kleur is vooral goed zichtbaar als je de lak niet in direct, fel licht ziet. Het is een subtiele en licht blauwe tint. Het effect van een holografische effect is het mooist in direct (zon) licht. Er wordt dan een sterk regenboog effect zichtbaar.

Color Club Angel Kiss hand holding bottle

Formule

De formule van Color Club Angel Kiss is erg dun maar zolang je in dunne laagjes werkt zul je er geen last van hebben. Hij loopt wel iets uit dus hoe dunner je werkt hoe beter het is. De dekking is erg goed, op de swatches zie je twee dunne laagjes en dat is voldoende voor een volledige dekking. Qua pigmenten valt het bij holo’s vaak wel mee, ze zullen de nagels niet zo snel verkleuren toch is een basecoat wel aan te raden want hoe gladder de ondergrond is des te beter zal het holografische effect zichtbaar zijn.
Tijdens het lakken zie je nagenoeg niets van het effect, dit wordt pas zichtbaar als hij opgedroogd is.

Color Club Angel Kiss closeup nails

De Color Club lakken hebben erg fijne kwastjes. Ze zijn vrij lang waardoor je ook bijna bij de bodem van het flesje komt, handig als hij bijna op is (en ja, holo’s gaan echt tot de laatste druppel op bij mij 🙂 ). De haren zijn flexibel, lang en volgen de contouren van de nagel erg goed.

Color Club Angel Kiss bottle & brush

Finish

Net zoals vrijwel alle holo’s droogt ook Color Club Angel Kiss op met een vrijwel matte finish. De finish zie je echter niets meer van als er licht op de nagel valt, het holografische effect is dan zo enorm aanwezig dat de finish niet meer zichtbaar is. Over een holo breng ik zelf liever geen topcoat aan, ik vind dat zonde omdat het toch het holografische effect doet afnemen. Holo’s chippen doorgaans sneller dan een normale nagellak. Ik moet zeggen dat het bij de Color Clubs erg mee lijkt te vallen, na drie dagen had ik wat tipwear en aan het einde van die dag een chip.
Bij een holo is het belangrijk dat de nagel goed glad is, hoe gladder de nagel des te beter het effect. Het is dus verstandig om je nagels eerst te bufferen en een goede basecoat aan te brengen voordat je de holo aanbrengt.

Hieronder zie je een sterke vergroting van de lak. je kunt de spectraflair deeltjes goed zien.

Color Club Angel Kiss macro

Ik vind het echt een waanzinnig gave collectie. Als je van lineaire holo’s houdt dan zijn de Color Club Halo Hues lakken Ă©cht iets voor jou! Een flesje bevat 15ml en kost €9,95, je kunt hem kopen bij Pretty Polish.

Dit artikel bevat gesponsorde producten maar bevat mijn oprechte en eerlijke mening.

Bekijk hier de andere kleuren uit de Halo Hues 2012 collectie.