Color Club Cosmic Fate

Color Club Cosmic Fate bottle

Vandaag laat ik je weer een prachtige Color Club holografische lak zien, Cosmic Fate.

De Halo Hues 2013 collectie bestaat uit zes prachtige holografische lakken met een lineair effect. Dit effect wordt veroorzaakt door de aanwezigheid van spectraflair. Dit ingrediënt breekt het licht en zorgt ervoor dat er een prisma zichtbaar wordt. Hoe meer spectraflair een lak bevat hoe heftiger het effect zal zijn. Helaas is spectraflair een erg kostbaar ingrediënt en dat is ook de reden dat de goedkopere lakken een minder mooi effect hebben.

De collectie bestaat uit de volgende, prachtige kleuren:

Kleur

Color Club Cosmic Fate is een prachtige oranje holografische kleur. De kleur neigt ook een beetje naar een beige tint. Een bijzondere kleur die in neutraal licht ook erg mooi is.

Color Club Cosmic Fate neutral light hand holding bottle

Zoals bij alle andere Halo Hues lakken verandert ook Cosmic Fate in een waanzinnig gave lak zodra er direct (zon)licht op valt. Het licht wordt gebroken waardoor er een lineair holografisch effect ontstaat. Dit effect is erg mooi en zeer aanwezig.

Color Club Cosmic Fate hand holding bottle

Formule

De formule van Color Club Cosmic Fate is wel heel fijn. Qua dikte is hij precies goed waardoor je hem ook in dikkere laagjes kunt aanbrengen als je dat prettig vindt. Ik werk zelf liever in dunne laagjes, op de swatches ze je twee dunne laagjes en dat is genoeg voor een mooi en egaal dekkend geheel. Ik denk dat je hem met een dikker laagje ook dekkend kunt krijgen.

Het lineaire effect in de holografische lakken komt het best tot zijn recht op een glad oppervlak. Als je je nagels voor het lakken even buffert dan zul je zien dat het effect echt waanzinnig mooi is.

Color Club Cosmic Fate closeup nails

De Color Club lakken komen in een vierkanten flesje met een smaller dopje. Het kwastje is heel fijn om mee te werken, het neemt voldoende lak op en waaiert mooi uit op de nagel.

Color Club Cosmic Fate bottle and brush

Finish

De droogtijd van Color Club Cosmic Fate is ontzettend goed, zeker als je in dunne laagjes werkt. Hij droogt op met een semi-matte finish, je kunt beter geen topcoat aanbrengen over een holgrafische lak omdat dit het effect aanzienlijk verminderd.

Color Club Cosmic Fate macro

Color Club Cosmic Fate bevat 15ml en kost €9,95. Je kunt deze beauty kopen bij Pretty Polish.


Bekijk hier de andere kleuren uit de Color Club Halo Hues 2013 collectie.

Dit artikel bevat gesponsorde producten maar bevat mijn oprechte en eerlijke mening.