Color Club Halo-graphic

Color Club Halo-graphic bottle

Vandaag laat ik jullie alweer het laatste lakje uit de Color Club Halo Hues 2012 collectie zien. Niet getreurd want vanaf volgende week zal ik verder gaan met de Halo Hues 2013 collectie!

De Halo Hues collectie bevat zes prachtige nagellakken met een lineair holografisch effect. Dit effect wordt veroorzaakt door de aanwezigheid van spectraflair. Dit ingrediënt bevat kleine deeltjes die het licht war erop valt breken en zorgen dat er een prisma zichtbaar wordt, je krijgt dus een mooi regenboog effect op de nagel. Helaas is spectraflair een bijzonder kostbaar ingrediënt, daardoor zijn de gaafste holo’s helaas ook direct de duurste.

De Color Club Halo Hues 2012 collectie bevat de volgende nagellakken:

Kleur

Color Club Halo-graphic is een zacht roze, bijna pastel kleurige nagellak. Als er geen direct (zon)licht op de lak valt dan is het een vrij subtiel kleurtje.

Color Club Halo-graphic neutral light hand holding bottleEchter, zodra er fel licht op schijnt dan wordt direct het heftige regenboog effect zichtbaar en is hij alles behalve subtiel, maar oh zo gaaf!

Color Club Halo-graphic hand holding bottle

Formule

De formule van Color Club Halo-graphic is erg prettig. Hij is wel iets aan de dunne kant maar zolang je hem aanbrengt in dunne laagjes is er niets aan de hand. Ondanks dat hij vrij dun is is hij alles behalve sheer. Op de swatches heb ik slechts twee dunne laagjes aangebracht en dat is voldoende voor een volledig dekkend geheel. Bij holografische lakken is het belangrijk dat het nagel oppervlak zo glad mogelijk is. Hoe gladder de nagel plaat hoe mooier en heviger het effect zal zijn.

Color Club Halo-graphic closeup nails

De Color Club lakken komen in een vierkant flesje en hebben een erg prettig kwastje. Het neemt voldoende lak op en is netjes recht afgesneden waardoor je er netjes mee kunt werken.

Color Club Halo-graphic bottle and brush

Finish

Zoals vrijwel alle holografische lakken heeft ook Color Club Halo-graphic een semi-matte finish. Zodra echter het licht erop schijnt is het holografische effect dusdanig dat je de finish nog amper kunt zien. Ik breng zelf nooit een topcoat aan over holografische lakken omdat die het effect drastisch verminderen. Helaas staan holo’s er toch wel om bekend dat ze niet heel duurzaam zijn, bij Halo-graphic valt dat gelukkig erg mee. Ik had op dag drie de eerste kleine chip, tipwear is wel iets sneller zichtbaar, zeker als je veel teksten moet typen.

Hieronder zie je een macro opname van de lak op mijn nagel, dit is een extreme vergroting.

Color Club Halo-graphic macro

Color Club Halo-graphic bevat 15ml en kost €9,95 en je kunt hem kopen bij Pretty Polish.

Dit artikel bevat gesponsorde producten maar bevat mijn oprechte en eerlijke mening.

Bekijk hier de andere kleuren uit de Halo Hues 2012 collectie.