Color Club Harp on It

Color Club Harp on It bottle

Vandaag laat ik je deze prachtige holografische lak van Color Club zien.

Color Club staat bekend om zijn fantastische holografische nagellakken. Volgens vele lacqueristas zijn de holo’s van Color Club de beste, zij zijn inderdaad echt heel erg mooi! Harp on It komt uit de Halo Hues 2012 collectie, een oudere collectie maar nog volop verkrijgbaar gelukkig. De Halo Hues collecties bestaan uit lakken die en sprankelend regenboog effect laten zien zodra er maar het kleinste beetje licht op valt.

De Halo Hues 2012 collectie bestaat uit de volgende kleuren:

Kleur

Color Club Harp on It is een zilver grijze kleur met een heel sterk holografisch effect. De kleur op zichzelf is heel subtiel maar zodra er licht op schijnt dan komt het fantastische regenboog effect naar voren waardoor je de kleur eigenlijk niet zo goed meer ziet.

Color Club Harp on It hand holding bottle

Formule

Qua formule is Harp on It iets aan de dunne kant. Ik werk zelf graag in dunne laagjes en dan heb je ook het minst last van de dunne lak. Hij is wel erg prettig aan te brengen en levelt ook netjes uit. De dekking is prima, ik heb op de swatches slechts twee dunne laagjes aangebracht en dat is voldoende om hem volledig dekkend te maken.
Bij holografische lakken is het belangrijk dat je nagels zo glad mogelijk zijn. Het is aan te raden om je nagels voor het lakken flink te bufferen. Hoe gladder de nagel, hoe sterker het effect zal zijn.

Color Club Harp on It closeup nails

De Color Club lakken hebben een erg fijn kwastje. De haren zijn van goede kwaliteit en volgen de nagel erg goed waardoor je ook erg precies kunt lakken. Het is een vrij smal kwastje dus ook als je een smal nagelbed hebt kun je er prettig mee werken. Het is wel fijn dat het kwastje lang is waardoor je ook goed bij de laatste restjes kunt komen.

Color Club Harp on It bottle & brush

Finish

De droogtijd van Color Club Harp on It is erg kort, je kunt vrijwel direct doorgaan met de tweede laag. Hij heeft een vrij matte finish, zoals de meeste holografische lakken dat hebben. Ik breng zelf nooit een topcoat aan over een holo lak, dit omdat de topcoat toch een hoop van het effect teniet doet en dat vind ik zonde. Als jij DE topcoat hebt gevonden die het effect niet hindert dan hoor ik het graag! Holo’s staan erom bekend dat ze vrij snel beschadigen maar ik heb hem na 3 dagen verwijderd en had enkel wat tipwear dus dat is absoluut niet verkeerd!

Hier onder zie je een macro opname van de lak. Dit is een extreme vergroting.

Color Club Harp on It macro

Wat is mijn oordeel over deze Harp on It? Hij is geweldig! Het is zo’n lak waar ik maar naar blijf staren, zo ontzettend mooi is het effect.

Color Club Harp on It bevat 15ml en kost €9,95 en je kunt hem kopen bij Pretty Polish.

Dit artikel bevat gesponsorde producten maar bevat mijn oprechte en eerlijke mening.

Bekijk hier de andere kleuren uit de Halo Hues 2012 collectie.