Color Club It’s Raining Men

Color Club It's Raining Men bottle

Het is weer tijd voor een Oil Slick lak van Color Club, vandaag laat ik je It’s Raining Men zien.

Met de Oil Slick collectie heeft Color Club de zogenaamde trichrome lakken geïntroduceerd. We kennen allemaal de duochrome lakken wel, deze hebben twee verschillende kleuren afhankelijk van de hoek waarin het licht erop valt. De trichrome lakken hebben drie kleuren.

De collectie bevat de volgende kleuren:

Kleur

Color Club It’s Raining Men is een inkt blauwe metallic lak die een prachtige paarse gloed heeft. Hoewel je in het flesje als derde kleur een gouden ziet kan ik die op de nagel niet terug vinden helaas. De shift tussen blauwe en paars is heel subtiel en soms ook moeilijk te zien maar hij is er wel degelijk.

Color Club It's Raining Men hand holding bottle

Formule

Qua formule is hij bijzonder prettig, de dikte is perfect en je kunt hem gemakkelijk aanbrengen zonder al te veel moeite. De dekking van It’s Raining Men is geweldig, op de swatches zie je slecht 1 dun laagje. Het is wel een lak die erg veel pigment bevat, bij dit soort kleuren breng ik graag twee laagjes van een goede basecoat aan om te voorkomen dat mijn nagels verkleuren.

Color Club It's Raining Men closeup nails

Ondanks dat het een metallic lak is vind ik dat hij vrij weinig kwaststreken laat zien, dat is bij metallic lakken toch vaak wel een issue.

Color Club It's Raining Men macro

Finish

Color Club It’s Raining Men droogt erg snel op en heeft van zichzelf een prachtige hoogglans finish. Ik heb op de swatches hierboven geen topcoat aangebracht zodat je de originele finish kunt zien. De houdbaarheid is redelijk met na drie dagen de eerste schade en tipwear. Je kunt de draagtijd van een nagellak verlengen door er een goede base- en topcoat bij te gebruiken, vergeet niet om ook bij een base- en topcoat de vrije rand mee te lakken.

Met een matte finish is It’s Raining Men ook heel erg mooi. De shift is hier nét iets beter zichtbaar.

Color Club It's Raining Men hand holding bottle matte finish

Ik vind deze kleur erg mooi, zeker met een matte finish. De shift tussen de kleuren is niet zo spectaculair als ik aanvankelijk verwacht had maar dat maakt hem niet minder mooi. Color Club It’s Raining Men bevat 15 en kost €9,95. Je kunt hem kopen bij Pretty Polish.

Bekijk hier de andere kleuren uit de Oil Slick collectie.

Dit artikel bevat gesponsorde producten maar bevat mijn oprechte en eerlijke mening.