Color Club Kismet

Color Club Kismet bottle

Vandaag laat ik weer een mooie gouden holografische lak zien, dit keer een Color Club lak.

De Halo Hues 2013 collectie bestaat uit zes prachtige, holografische lakken. Het zijn zogenaamde lineaire holo´s wat wil zeggen dat er een regenboog effect op de nagels verschijnt zodra er direct licht op valt. Het effect wordt veroorzaakt door spectraflair, dit kostbare ingrediënt breekt het licht zodat een prachtig prisma effect zichtbaar wordt. Helaas zijn de gaafste holografische lakken ook direct het duurst maar ze zijn absoluut de moeite waard.

De collectie bestaat uit de volgende, prachtige kleuren:

Kleur

Color Club Kismet is een licht goudkleurige holografische lak. De kleur is zeer subtiel aanwezig en valt vrijwel geheel weg als het regenboog effect de kop op steekt. Het effect is mooi maar niet al té overdreven aanwezig want hem iets subtieler maakt dan zijn broertjes uit dezelfde collectie.

Color Club Kismet hand holding bottle

Formule

Color Club Kismet is qua substantie iets aan de dunne kant maar is ondanks dat toch wel goed te lakken. Let wel op dat je niet in dikke laagjes werkt anders kan hij gaan uitlopen in de nagelriemen. De dekking is erg goed voor zo’n lichte kleur, op de swatches heb ik twee zeer dunne laagjes aangebracht en dat is voldoende voor een egaal dekkend geheel.
Het regenboog effect is het mooist op een gladde nagel. Het is echt de moeite waard om je nagels voor het aanbrengen goed te buffen.

Color Club Kismet closeup nails

De kwastjes van de Color Club lakken vind ik heel erg prettig. Het is een niet al te breed kwastje, wat weer prettig is als je een smal nagelbed hebt. Het kwastje vloeit, met wat meer druk, heel netjes uit op de nagel waardoor je soms met een haal klaar ben met een nagel.

Color Club Kismet bottle and brush

Finish

Kismet droogt erg snel op, je kunt na de eerste laag direct door met de tweede laag. Hij droogt op met een matig glansje. Normaal zei ik altijd dat ik geen topcoat aanbreng over een holo omdat die het effect teniet doen maar daar ben ik sinds kort vanaf gestapt. Ik kreeg de Layla Brilliant Due topcoat toegestuurd en daarbij werd vermeld dat hij ook goed samen zou gaan met holo’s en dat klopt! Ik heb afgelopen week een uitgebreide review over deze fijne topcoat geschreven. Echter op het moment van het fotograferen had ik deze topcoat nog niet in mijn bezit, de swatches zijn dus zonder topcoat!

Hieronder zie je een macro opname van de lak op mijn nagel.

Color Club Kismet macro
Color Club Kismet bevat 15ml en kost €9,95. Je kunt deze beauty kopen bij Pretty Polish.


Bekijk hier de andere kleuren uit de Color Club Halo Hues 2013 collectie.

Vergeet je de Aura by Swarovski Crystal Gloss winactie niet!

Dit artikel bevat gesponsorde producten
maar bevat mijn oprechte en eerlijke mening.