Color Club Sorry, Not Sorry

Color Club Sorry, Not Sorry bottle

Deze roze/bronzen multichrome nagellak komt uit de Color Club Oil Slick collectie en vandaag laat ik je de swatches zien.

De Oil Slick collectie is deze zomer uitgebracht en hij bevat zeven prachtige trichrome nagellakken. De lakken hebben dus drie kleuren die zichtbaar worden afhankelijk van de lichtinval. Ze geven ook de illusie van een laagje olie op een plas water of warm asfalt.

De collectie bevat de volgende kleuren:

Kleur

Color Club Sorry, Not Sorry is een roze kleur die shift naar een mooie goud/bronzen kleur. De derde kleur lijkt in het flesje een zilveren te zijn maar op de nagel is die niet terug te zien, de shift tussen roze en goud/brons is al vrij lastig te zien wat hem wel vrij subtiel maakt. Het is een prachtige kleur.

Color Club Sorry, Not Sorry hand holding bottle

Op onderstaande macro foto kun je links goed zien dat de lak wel degelijk duochrome deeltjes bevat.

Color Club Sorry, Not Sorry macro

Formule

Qua formule is Color Club Sorry, Not Sorry heel erg prettig. Met twee dunne laagjes is hij dekkend hoewel je ook met 1 dikker laagje afkunt, door de prettige formule zal hij niet gaan uitlopen. Dunne laagjes hebben wel mijn voorkeur omdat het wat sneller droogt en ik vind het resultaat net iets mooier.

Color Club Sorry, Not Sorry closeup nails

De Color Club lakken hebben stuk voor stuk een erg prettig kwastje. Het is een vrij slank en rond kwastje dat netjes en recht is afgesneden. Je kunt er netjes en precies mee lakken.

Color Club Sorry, Not Sorry bottle & brush

Finish

De finish die je op de swatches hierboven kunt zien is die van Color Club Sorry, Not Sorry zelf, ik heb geen topcoat aangebracht. De glans is echt prachtig en qua houdbaarheid op de nagel zou je het zonder topcoat afkunnen. Ik heb hem een aantal dagen zonder topcoat gedragen en op dag 4 had ik wat chips en op dag 3 wat tipwear.

Met een matte finish zijn dit soort kleurtjes ook heel erg mooi!

Color Club Sorry, Not Sorry hand holding bottle matte finish

Ondanks dat de shift niet heel erg aanwezig is vind ik het wel een prachtige kleur, ik heb hem al een paar keer gedragen. Color Club Sorry, Not Sorry bevat 15ml en kost €9,95. Je kunt hem kopen bij Pretty Polish.

Bekijk hier de andere kleuren uit de Oil Slick collectie.

Dit artikel bevat gesponsorde producten maar bevat mijn oprechte en eerlijke mening.