Color Club We’ll Never Be Royals

Color Club We'll Never Be Royals bottle

Vandaag laat ik alweer de laatste swatches van de Color Club Oil Slick collectie zijn maar wel meteen de allermooiste.

De Oil Slick collectie is eerder dit jaar door Color Club gelanceerd.De collectie omvat zeven trichrome nagellakken. Dat wil zeggen dat de lakken drie kleuren kunnen laten zien afhankelijk van de hoek waar het licht mee op de nagel schijnt. De lakken geven ook de illusie van een laagje olie op een plasje water.

De collectie bevat de volgende kleuren:

Kleur

In het flesje van Color Club We’ll Never Be Royals kun je drie kleuren onderscheiden een overheersende paarse kleur, een roze kleur en een rode. Op de nagel zijn alle drie de kleuren ook ontzettend goed zichtbaar. Waar ook hier de paarse kleur duidelijk overheersend is zijn toch ook de paarse en rode tint goed te zien.

Color Club We'll Never Be Royals hand holding bottle

Om te laten zien dat de shift tussen de kleuren in deze lak echt waanzinnig is heb ik er een kort filmpje met mijn iPhone van gemaakt. De kwaliteit is dus niet optimaal maar ik wilde je hem toch niet onthouden.

Formule

De formule van Color Club We’ll Never Be Royals is erg prettig, zoals eigenlijk alle Oil Slick lakken. Met de dekking zit het ook wel goed, op de swatches heb ik twee dunne laagjes aangebracht en dat was voldoende voor een egaal dekkend geheel. Deze kleur bevat wel erg veel pigment, heel prettig natuurlijk omdat dat de dekking ten goede komt maar het kan ook de natuurlijke nagel doen verkleuren. Het is daarom belangrijk dat je bij dit soort kleuren een goede basecoat gebruikt. Ik draag We’ll Never Be Royals met de OPI Natural basecoat (1 laagje) en ik heb dan geen verkleuringen.

Color Club We'll Never Be Royals closeup nails

De Color Club nagellakken hebben een erg fijn kwastje. Het is een lang, slank en rond kwastje. De haren zijn kwalitatief goed en netjes, recht afgesneden.

Color Club We'll Never Be Royals bottle and brush

Finish

Color Club We’ll Never Be Royals droogt vrij snel op en heeft van zichzelf een prachtige, hoogglans finish. Je zou deze lak zonder topcoat kunnen dragen want de kwaliteit is erg goed en ik heb op dag 6 pas de eerste tipwear kunnen ontdekken, chips waren er niet.
Dit soort multichrome kleuren zijn met een matte topcoat ontzettend gaaf. Je ziet de shift tussen de kleuren nét even iets beter dan met een glanzende finish.

Color Club We'll Never Be Royals matte finish hand holding bottle

Hieronder zie je een macro opname van de lak op mijn nagel. Dit is een extreme vergroting.

Color Club We'll Never Be Royals macro

Dit is toch wel mijn favoriet uit de Oil Slick collectie. Ik heb hem inmiddels al behoorlijk wat keren gedragen en krijg er ook altijd complimenten over, hij is dan ook echt bijzonder. Color Club We’ll Never Be Royals bevat 15ml en kost €9,95. Je kunt hem kopen bij Pretty Polish.

Bekijk hier de andere kleuren uit de Oil Slick collectie.

Dit artikel bevat gesponsorde producten maar bevat mijn oprechte en eerlijke mening.