Diadermine Cellural Expert 3D nachtcrème

Diadermine Cellural Expert 3D box and container
Ik  heb de afgelopen weken deze nachtcrème getest voor jullie.

Laat ik beginnen met het feit dat ik eigenlijk de verkeerde crème heb voor mijn leeftijd. De crème is speciaal ontwikkeld voor de rijpere huid en de doelgroep is dames vanaf 50 jaar. Ik heb bij het uitzoeken van de producten niet goed opgelet 😉

Ondanks het feit dat mijn huid te jong is heb ik er toch een hoop baat bij gehad. Ik ben zelf half 30 en in moet zeggen dat ik nog altijd erg tevreden ben met mijn huid. Ik heb, nog, geen fijne lijntjes en ook is de huid nog mooi stevig. Of dat komt door het feit dat ik al vanaf jongs af aan mijn huid intens goed verzorg of dat het in de genen zit dat kan ik niet met zekerheid zeggen. Ik kan wel zeggen dat mijn huid van alle verzorgingsproducten beslist niet slechter geworden is.

Diadermine Cellural Expert 3D container closed

De Diadermine crème heeft drie eigenschappen, het herstelt, stimuleert en revitaliseert de huid. De herstellende werking is belangrijk voor een jeugdig uitziende huid. De huid wordt naarmate we ouder worden steeds slapper waardoor de huid er minder vitaal uit gaat zien en je ook een oudere uitstraling krijgt. In de huidige maatschappij is ouder worden iets wat men zolang mogelijk wil uitstellen en hiervoor zijn diverse middeltjes op de markt.
De Diadermine Cellular Expert 3D nachtcrème herstelt gedurende de nacht de schade die de huid overdag heeft opgelopen door onder andere UV-straling. Het stimuleert het celvernieuwingsproces waardoor tekenen van vermoeidheid in de ochtend zijn verdwenen.

Diadermine Cellural Expert 3D container with cap
Ik ben de crème een aantal weken gaan proberen, ondanks dat mijn huid te jong ervoor is. Ik ben eigenlijk best tevreden. In de ochtend lijkt mijn huid wat meer te stralen en is hij heerlijk zacht.

Diadermine Cellural Expert 3D open container

De crème is vrij dun en zeer gemakkelijk smeerbaar, je hebt slechts een klein beetje nodig om het gezicht in te smeren. Het valt wel op dat de huid wat vettig aanvoelt na het aanbrengen van de crème en ze trekt ook niet heel snel in. De geur is niet onaangenaam, het heeft een beetje een fruitige tint.

Diadermine Cellural Expert 3D crème on hand

De ingrediënten

Diadermine Cellural Expert 3D ingredients
Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Hexanediol, Behenyl Alcohol, Arachidyl Alcohol, Ethylhexyl Palmitate, Carthamus Tinctorius Seed Oil, Glyceryl Stearate, Butylene Glycol, Malic Acid, Hydrolyzed Sweet Almond Protein, Micrococcus Lysate, Hydrolyzed Yeast Protein, Panthenol, Dimethylsilanol Hyaluronate, Combretum Farinosum Flower Nectar, Hydrolyzed Soy Protein, Cetearyl Alcohol, Lecithin, Carbomer, Sodium Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Polyisobutene, Arachidyl Glucoside, Pentylene Glycol, Bis-Ethylhexyl Hydroxydimethoxy Benzylmalonate, Sorbitan Oleate, Tocopherol, Caprylyl/Capryl Glucoside, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Biosaccharide Gum-1, Pantolactone, Dimethicone, Parfum, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, CI 16035, CI 19140.

Er zitten geen schokkende ingrediënten in deze nachtcrème, er zit wel iets aan siliconen in maar dat zal zeer minimaal zijn.

De Diadermine Cellular Expert 3D nachtcrème is verkrijgbaar bij o.a. Drogistplein en kost €14,95. Een zeer redelijke prijs voor een fijne crème die ook een jongere huid goed zal doen.

Dit artikel is mogelijk gemaakt door Drogistplein.