Pupa 014 Chrome Violet

Pupa 014 Chrome Violet bottle
Vandaag deze mooie paars metallic van Pupa.

Twee weken geleden kwam een vriendinnetje op bezoek en die had leuke presentjes meegenomen vanaf haar vakantie in Italië. Onder andere deze prachtige paarse nagellak van Pupa.

Kleur

Pupa 014 is een mooi zacht paarse metallic lak met een wat blauwe ondertoon. Het is bijna een pastel kleur. Hij heeft een mooie zilveren shimmer die hem een koele maar prachtige glans geeft.

Pupa 014 Chrome Violet hand holding bottle
Formule

Qua formule is deze mooie Pupa erg fijn te lakken. De lak heeft voldoende dikte om niet uit te lopen in de nagelriemen en -wallen. Hij brengt heel gemakkelijk aan en laat, voor een metallic lak, vrij weinig strepen zien. De dekking is super, ik heb op de swatches slechts een dun laagje aangebracht.

Pupa 014 Chrome Violet closeup nails

Finish

Pupa 014 heeft een lichte chroom finish en is dus wat matte. De finish past goed bij de kleur en is echt prachtig. Met een volledig matte finish is hij overigens ook schitterend.

Pupa 014 Chrome Violet hand holding bottle matte topcoat
Ik heb verschillende lakken van Pupa liggen nu en stuk voor stuk zijn ze kwalitatief erg goed! Absoluut de moeite waard. Ik vind het wel jammer dat Pupa in Nederland nog altijd vrij beperkt verkrijgbaar is. Klik hier voor een Pupa verkooppunt bij jou in de buurt.