Essence Bibbidi-Bobbidi-Boo

Essece Bibbidi-Bobbidi-Boo bottle
Vandaag is het maandag en dat houdt in dat ik een budget lakje voor  je heb.

Eind april kon je hier op de blog al lezen over de Cinderella collectie van Essence. Deze collectie bevat ook 4 nieuwe, limited edition nagellakken. De komende weken vind je de reviews van deze lakken hier op de maandagen.

De collectie bevat de volgende nagellakken:

En de glitter topcoat, 01 The Glass Slipper

Kleur

Essence Bibbidi-Bobbidi-Boo is een heel licht lila lakje met een koele ondertoon en een heel subtiel zilver en blauw shimmertje. De kleur is echt heel erg licht en daarmee dus ook erg geschikt voor het lente seizoen.

Essece Bibbidi-Bobbidi-Boo hand holding bottle

Formule

De formule van deze Bibbidi-Bobbidi-Boo is aan de dikke kant maar wel heel erg gemakkelijk aan te brengen. Hij lijkt in het flesje wat klonterig te zijn maar op de nagel is hij dat totaal niet. De dekking is bijzonder goed, zeker voor zo’n lichte kleur, aan twee dunne laagjes heb je voldoende. Je zou het met een dikker laagje afkunnen maar dan heeft hij wel de neiging klonterig te worden op de nagel en dat geeft geen mooi resultaat.

Essece Bibbidi-Bobbidi-Boo closeup nails
De flesjes van deze limited edition nagellakken bevatten een erg fijn kwastje. Het is een recht afgesneden kwastje van een redelijke kwaliteit. Het is niet zo’n heel breed kwastje. De haren zijn wel wat te soepel naar mijn idee maar toch kun je er een mooi resultaat mee bereiken. Ik heb ook geen cleanup gedaan.

Essece Bibbidi-Bobbidi-Boo bottle and brush
Finish

Bibbidi-Bobbidi-Boo heeft van zichzelf een matte finish en die is erg mooi. Op de foto’s hierboven heb ik dus ook geen topcoat aangebracht. De matte finish zorgt wel dat de shimmer iets minder duidelijk is.

Essece Bibbidi-Bobbidi-Boo closeup nails shiny topcoat
Met een glanzende topcoat krijgt Bibbidi-Bobbidi-Boo wat meer diepte en komt de kleur iets beter tot zijn recht.

Essece Bibbidi-Bobbidi-Boo macro

Deze limited edition Essence Cinderella collectie is verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister tot en met mei. Wees er snel bij want op is echt op.

Deze Bibbidi-Bobbidi-Boo kost slechts €1,99!

Bekijk hier de andere kleuren uit de Essence Cinderella collectie.