Essence Adventskalender dag 11

Essence Advent Calendar Day 11

Vandaag laat ik zie wat er in vakje 11 van de essence Adventskalender zit.

Essence Made with Love hand holding door

De essence Adventskalender bevat 24 kleine, leuke cadeautjes. Dagelijks mag je een vakje openmaken en zo tel je op een leuke manier af naar kerstmis. Iedere kalender heeft dezelfde inhoud maar kan wel een andere volgorde hebben. Ik zal iedere dag een mini review schrijven over het productje wat er die dag in de kalender zat.

Hieronder zie je de lijst met cadeautjes, ik zal deze iedere dag bijwerken.

 

Essence Made With Love is een offwhite crème lakje met een roze tintje. Het is een erg zacht kleurtje, doordat hij niet volledig wit is heb je geen Tipp-ex effect. De kleur is prima geschikt om zo te dragen maar je kunt hem ook goed verwerken in een nail art design.

Essence Made with Love bottle

Formule

Qua substantie is essence Made With Love erg prettig, het aanbrengen gaat dan ook moeiteloos. Hij is wel heel erg sheer, op de swatches zie je 4 laagjes en nóg is hij niet volledig dekkend. Toch vind ik dat niet heel erg, je krijgt een beetje een soft shade effect en dat kan ik altijd wel waarderen, zeker in de lente.

Essence Made with Love hand holding bottle

Finish

Essence Made With Love heeft een hoogglans finish en droogt vrij snel op. Op de swatches heb ik geen topcoat aangebracht.

Klik hier om de andere cadeautjes uit de essence Adventskalender te bekijken.