Essence Adventskalender dag 14

Essence Advent Calendar Day 14

Vandaag is het tijd voor vakje 14 van de essence Adventskalender.

Essence Add on Magic door

De essence Adventskalender bevat 24 kleine, leuke cadeautjes. Dagelijks mag je een vakje openmaken en zo tel je op een leuke manier af naar kerstmis. Iedere kalender heeft dezelfde inhoud maar kan wel een andere volgorde hebben. Ik zal iedere dag een mini review schrijven over het productje wat er die dag in de kalender zat.

Hieronder zie je de lijst met cadeautjes, ik zal deze iedere dag bijwerken.

Kleur

De lak die er vandaag in zit vind ik wel de gaafste tot nu toe. Essence Add on Magic is een transparante lak die zeer kleine gouden, blauwe en groene vlokjes bevat. Het is een topcoat die je over een andere kleur heen aanbrengt.

Essence Add on Magic bottle

Ik heb heb op de swatches gelakt over essence The Night of Magic die op 8 december in de kalender zat, deze combinatie is heel erg mooi!

Essence Add on Magic hand holding bottle

Formule

Essence Add on Magic heeft een zeer fijne formule, hij is iets aan de dikke kant maar niet hinderlijk. De vlokjes verspreiden zich zeer goed waardoor je hem niet deppend aan hoeft te brengen.

Essence Add on Magic closeup nails

Finish

De droogtijd van essence Add on Magic is erg goed. Hij droogt op met een satin finish, deze zit tussen een matte en glanzende finish in.

Hieronder zie je een macro opname van de topcoat op mijn nagel.

Essence Add on Magic macro

Klik hier om de andere cadeautjes uit de essence Adventskalender te bekijken.