Essence Advent Calendar dag 7

Essence Advent Calendar Day 7

Vandaag open ik vakje nummer zeven van de essence Adventskalender.

Essence Candy Cane Lemonade door

De essence Adventskalender bevat 24 kleine, leuke cadeautjes. Dagelijks mag je een vakje openmaken en zo tel je op een leuke manier af naar kerstmis. Iedere kalender heeft dezelfde inhoud maar kan wel een andere volgorde hebben. Ik zal iedere dag een mini review schrijven over het productje wat er die dag in de kalender zat. Vandaag is het een vakje met een dubbel deurtje, dat beloofd wat!

Hieronder zie je de lijst met cadeautjes, ik zal deze iedere dag bijwerken.

 

Kleur

Het lakje dat vandaag in de adventskalender zit is erg leuk. Het is een ombre topcoat. Met deze topcoat kun je gave gradiënt effecten opbouwen. Essence Candy Cane Lemonade ziet er in het flesje uit als frambozen limonade, een heerlijk zoet kleurtje.

Essence Candy Cane Lemonade hand holding bottle

Op de foto hierboven zie je op de pink 1 laagje en de andere nagels hebben steeds een extra laagje waarbij de wijsvinger 4 laagjes heeft. Ik heb Candy Cane Lemonade over een witte ondergrond aangebracht.

Formule

Essence Candy Cane Lemonade heeft een erg dunne jelly formule maar is desondanks toch wel fijn aan te brengen. Bij dit soort lakken is het belangrijk dat je de laagjes gelijkmatig aanbrengt om kleurverschillen op de nagel te voorkomen. Het is er wel een die de natuurlijke nagel kan verkleuren, breng dus een goede basecoat onder je basiskleur aan. Een witte nagellak is geen basecoat en zal dus ook niet beschermen tegen die verkleuring.

Finish

Omdat het een jelly lak is droogt hij erg snel op met een waanzinnige hoogglans finish, op de swatches heb ik dan ook geen topcoat aangebracht.

Essence Candy Cane Lemonade closeup nails

Klik hier om de andere cadeautjes uit de essence Adventskalender te bekijken.