Essence Adventskalender dag 24

Essence Advent Calendar Day 24

Vandaag open ik alweer het laatste vakje van de essence Adventskalender.

Essence gold bag door

De essence Adventskalender bevat 24 kleine, leuke cadeautjes. Dagelijks mag je een vakje openmaken en zo tel je op een leuke manier af naar kerstmis. Iedere kalender heeft dezelfde inhoud maar kan wel een andere volgorde hebben. Ik zal iedere dag een mini review schrijven over het productje wat er die dag in de kalender zat.

Hieronder zie je de lijst met cadeautjes, ik zal deze iedere dag bijwerken.

Het laatste vakje is een grote met dubbele deurtjes. In dat vakje vond ik een gouden make-up tasje. Het is een stoffen tasje wat vol zit met gouden glitters. Het is perfect om je make-up in mee te nemen naar je kerstfeestjes! Hij glinstert heel mooi.
Hij heeft wel één nadeel… álles zit onder de glitter als je hem aanraakt.

Essence gold bag

Dat was het laatste cadeautje uit de essence Adventskalender. Ik vond hem erg leuk, van alle presentjes zat er maar één lakje in die ik niet leuk vond. Niet verkeerd dus en volgend jaar zal ik hem weer gaan reviewen voor jullie.

Ik wens jullie heel fijne kerstdagen toe!

Klik hier om de andere cadeautjes uit de essence Adventskalender te bekijken.

Vergeet je de Aura by Swarovski Crystal Gloss winactie niet!