Essence Ice to Meet You

v

De afgelopen tijd heb ik op de maandag lakken uit The Nudes collectie laten zien. De kleur die ik vandaag laat zien was verkeerd geleverd maar hij was zo mooi dat ik hem toch maar gehouden heb.

Essence Ice to Meet You komt uit The Pastels collectie. Deze collectie bevat de mooiste pastel lakken. Ice to Meet You is echt een perfect winters lakje.

Kleur

Essence Ice to Meet You is een spierwitte kleur met een fijn shimmertje erin. Door de shimmer krijgt de kleur echt een ijzige look, daarmee is het dus een perfecte nagellak voor de komende winter. Ondanks dat hij erg wit is heeft hij geen Tipp-ex effect, ik denk dat het door de shimmer komt.

Essence Ice to Meet You hand holding bottle

Formule

De formule van essence Ice to Meet You is erg dun waardoor je moet opletten dat je hem niet in te dikke laagjes aanbrengt. Ondanks de lichte kleur en de dunne formule is de dekking niet slecht op de swatches zie je drie zeer dunne laagjes wat voldoende is om een mooi en egaal dekkend geheel te verkrijgen.

Essence Ice to Meet You closeup nails

De kwastjes van de trend edition lakken van essence zijn erg prettig, zeker gezien de prijs. De haren van het kwastje nemen redelijk wat lak op, bij erg lange nagels kan het zijn dat je wat extra lak moet opnemen uit het flesje.

Essence Ice to Meet You bottle and brush

Finish

Essence Ice to Meet You droogt vrij snel op met een mooie, matte finish. De matte finish maakt de ijzige look compleet.

Hieronder zie je een macro opname van de lak op mijn nagel, hier kun je de shimmer goed zien.

Essence Ice to Meet You macro

Essence Ice to Meet You is te koop bij Kruidvat voor slechts €1,89. Op de website van Kruidvat staat aangegeven dat Ice to Meet You uit The Nudes collectie komt maar dat klopt dus niet.

De prijs-kwaliteit verhouding van de essence producten is heel erg goed.

Vergeet je de Aura by Swarovski Crystal Gloss winactie niet!