Essence I’m Lost in You

Essence I'm Lost in You bottle

In de voorbije weken heb ik je swatches uit de Nudes collectie van essence laten zien. Last minute heb ik toch nog wat extra kleurtjes uit deze gave collectie weten te bemachtigen.

Als we het over nude lakken hebben dan is deze I’m Lost in You voor mij de perfecte nude tint. Hij past erg goed bij mijn huidkleur. Nude tinten zijn niet nieuw, helaas is het aanbod heel lang erg karig geweest. Essence heeft met The Nudes collectie daar verandering in gebracht, de nude hype is nu voor iedereen beschikbaar, of je nu een lichte of een donkere huid hebt.

Ik heb de volgende kleuren:

Kleur

Essence I’m Lost in You is een zacht roze/beige kleurtje met een warme ondertoon. Het is wel een kleur die wel echt bij je huidskleur moet passen, hij kan je huid snel grauw doen lijken. Bij mij past hij wel erg goed, ik heb een vrij lichte huid en ik vind het vaak lastig om een goede nude te vinden maar dit is hem voor mij. Je kunt hem ook prima verwerken in een French manicure.

Essence I'm Lost in You hand holding bottle

Formule

Essence is zo’n budget merk dat mij toch iedere keer weer weet te verrassen met haar kwaliteit. De formule van deze I’m Lost in You is echt heel erg prettig. Hij is erg goed aan te brengen en levelt prachtig uit waardoor je moeiteloos een mooie gladde manicure hebt. Qua dekking is hij ook erg goed, op de swatches heb ik slechts twee dunne laagjes aangebracht en dat is voldoende om hem volledig dekkend te maken.

Essence I'm Lost in You closeup nails

De essence trend edition lakken hebben een erg prettig kwastje. Het neemt voldoende lak op en waaiert mooi uit over de nagel. De haren zijn netjes recht afgesneden waardoor je er precies mee kunt werken.

Essence I'm Lost in You bottle and brush

Finish

Essence I’m Lost in You droogt redelijk snel op met een mooi glansje, op de swatches zie je de originele finish. Met een matte topcoat krijgt hij een wat subtielere en meer chique uitstraling.

Essence I'm Lost in You matte finish hand holding bottle

Essence I’m Lost i You is te koop bij Kruidvat en kost slechts €1,89.

Bekijk hier de andere kleuren uit de Essence I love the Nudes collectie.