Essence Merry Berry

Essence Merry Berry header

Very berry! De feestmaanden komen eraan en essence biedt de juist producten voor een modieuze kerst stijl met de nieuwe trend edition ‘merry berry’ verkrijgbaar vanaf november tot december 2015.

Rode en paarse tinten komen samen met glanzende gouden en koper tinten die perfect harmoniëren. De prachtstukken in de trend edition zorgen voor een ultieme wow-uitstraling: lippen en nagels schitteren in intensieve kleuren extravagant genoeg voor ieder feest. De geparfumeerde body powder geeft het gezicht en de hals een subtiele glans en dankzij zijn mooie uiterlijk is het ook een geweldig cadeau! Het haar parfum geeft het haar een gouden touch evenals de heerlijke geur van ‘like the party of my life’. Happy Holiday… met essence!

Eyeshadow

Bright eyes. De zeer gepigmenteerde oogschaduw in violet en koper zorgen voor een prachtig metallic resultaat. De zachte poeder structuur met een cirkelvormige reliëfstructuur op het oppervlak zijn long-lasting en gemakkelijk te blenden.

Verkrijgbaar in:

 • 01 the perfect dress
 • 02 the masked ball
Essence Merry Berry eyeshadow

01 the perfect dress

Essence Merry Berry eyeshadow

02 the masked ball

False lashes

Eye-Catcher! Je kunt nooit te glamoureus zijn tijdens de feestdagen. De valse wimpers zijn ideaal omdat ze komen in een set van enkele wimpers met twee verschillende lengtes die de eigen wimpers optisch verlengen en zorgen voor een dramatisch effect. Inclusief wimper lijm.

Verkrijgbaar in:

 • 01 tonight, I’ll be the one
Essence Merry Berry Lashes

01 tonight, I’ll be the one

Lipstick

Glans vs. matte. De lippen zijn absolute eye-catchers dankzij de long-lasting lipsticks in donkere bes, intensieve roze-bes en helder rood. Bessen en roze-bessen zorgen voor een lichte glans, terwijl de rode versie indrukwekkende lippen met een trendy matte afwerking creëert.

Verkrijgbaar in:

 • 01 let’s the berry-tales begin
 • 02 pink & perfect
 • 03 red rocks
ess. Merry Berry Lipstick

01 let’s the berry-tales begin

ess. Merry Berry Lipstick

02 pink & perfect

ess. Merry Berry Lipstick

03 red rocks

Highlighter powder

Shimmering stars. De lichte, poederachtige textuur van de highlighter heeft een mooie ster reliëf. Het geeft de huid een subtiele gouden glans voor een mooie, stralende look.

Verkrijgbaar in:

 • 01 I love my golden pumps
Essence Merry Berry Highlighter

01 I love my golden pumps

Scented gold dust powder

Body dust. Het poeder tovert een delicate, licht geurende gouden glans op het gezicht en hals voor prachtige, stralende accenten. De ronde, gouden fles met ballon-verstuiver pomp is zeker een echte eye-catcher op de kaptafel.

Verkrijgbaar in:

 • 01 I love my golden pumps
Essence Merry Berry Scented gold dust Powder

01 i love my golden pumps

Nail polish

Luxury polish! Deze winter, gaan de nagels schitteren in donker violet, glinsterend paars, intensieve bessen-roze en helder rood. Ze krijgen een glanzende, long-lasting afwerking met een fantastische dekking. De flesjes met een gouden, ronde dop veranderd deze lakken in prachtige edelstenen.

Vekrijgbaar in:

 • 01 the masked ball
 • 02 purple with purpose
 • 03 pink & perfect
 • 04 red rocks
Essence Merry Berry Nailpolish

01 the masked ball

Essence Merry Berry Nailpolish

02 purple with purpose

Essence Merry Berry Nailpolish

03 pink & perfect

Essence Merry Berry Nailpolish

04 red rocks

Topcoat

Goldfinger. Dit is de perfecte topcoat voor degenen die aan de kleur op hun nagels een gouden tintje willen geven. De effect lak met gouden vlokken – voor een manicure met een wow-factor!

Verkrijgbaar in:

 • 01 I love my golden pumps
Essence Merry Berry Top Coat

01 i love my golden pumps

Stripes nail stickers

Special stripes! Deze gave, zelfklevende stripe stickers in koper, goud en rood met een metallic effect helpen je om de meest geweldige nailart stijlen snel en gemakkelijk op je nagels te toveren.

Verkrijgbaar in:

 • 01 I save the last dance for your
Essence Merry Berry Nail Stickers

01 I’ll save the last dance for you

Hair fragrance

Perfume & care! Het speciale haar parfum bedekt het haar in een subtiel laagje goud stof met de geur van ‘like the party of my life’. Het zorgt ook dat het haar gemakkelijker door te kammen is, geeft het een mooie glans en maakt het super zacht.

Verkrijgbaar in:

 • 01 I love my golden pumps
Essence Merry Berry hair fragrance

01 i love my golden pumps

essence ‘merry berry’ is verkrijbaar vanaf november tot december 2015 zo lang de voorraad strekt.