essence My Golden Pumps

Essence My Golden Pumps bottle

Het is alweer tijd voor de laatste lak uit de essence Merry Berry collectie. Vanaf volgende week laat ik je de lakken zien uit de essence Winter? Wonderful! collectie zien.

De Merry Bery collectie kwam rond de feestdagen uit en essence bracht hiermee een prachtige en feestelijke collectie op de markt. De collectie bevatte o.a. vier nieuwe nagellakken en een topcoat.

De collectie bevat de volgende kleuren:

Kleur

Essence My Golden Pumps is een topcoat met een transparante basis die bomvol zit met geel gouden vlokjes. Door die transparante basis is hij heel mooi te gebruiken over iedere willekeurige basis kleur. Op de swatches heb ik hem aangebracht over essence The Masked Ball.

Essence My Golden Pumps hand holding bottle

Formule

De lak is vrij dik en de glitter laat zich soms wat moeilijk verspreiden. Het mooiste effect krijg je door de lak deppend aan te brengen, zo kun je de glitter egaal over de nagel verspreiden.

Essence My Golden Pumps closeup nails

De Merry Berry lakken hebben een enorm schattig flesje. Het is kort en rond met een gouden bolletje als dopje. Het is wel even wennen om het kwastje vast te houden, mijn voorkeur heeft het niet. Het kwastje zelf is vrij kort maar wel van de goede kwaliteit die je gewend bent van essence.

Essence My Golden Pumps bottle and brush

Finish

Op zich heeft essence My Golden Pumps wel een mooie glans, alleen zie je wel heel sterk de structuur van de glitters terug op de nagel. Het is bijna niet te doen om hem volledig strak te maken maar dat is ook niet zo erg.

Hieronder zie je een macro opname van de lak in het flesje.

Essence My Golden Pumps macro

De Merry Berry collectie is niet meer te koop, tenzij je nog iets in de uitverkoopbakken bij een lokaal Kruidvat filiaal weet te vinden.