Essence Sunny London

Essence Sunny London bottle

Dit pareltje komt ook uit The Pastels collectie.

Ik kreeg onlangs twee verkeerde lakken thuisbezorgd, omdat ze toch wel heel erg mooi zijn heb ik ze gehouden. Vorige week liet ik je al essence Ice to Meet You zien, deze komt uit dezelfde collectie.

Kleur

Essence Sunny London heeft een totaal andere kleur dan de naam doet vermoeden. Het is een licht grijze crème met een koele ondertoon. Hij doet me qua kleur meer denken aan London on a Rainy Day 😉

Essence Sunny London hand holding bottle

Formule

De formule is op zich best prettig qua dikte. Het is is alleen jammer dat hij zo enorm chalky is waardoor hij niet heel gemakkelijk aan te brengen is.

Essence Sunny London closeup nails

De kwastjes van de essence Trend Edition lakken zijn wel heel erg prettig. Het is een recht afgesneden kwastje waar je erg prettig mee kon werken.

Essence Sunny London bottle and brush

Finish

Van zichzelf heeft essence Sunny London een mooie, matte finish. Alleen door de chalky formule trekt hij niet heel netjes recht zodat je eigenlijk toch wel een topcoat moet gebruiken.

Essence Sunny London shiny finish hand holding bottle

Hierboven heb ik op de swatches een glanzende topcoat aangebracht, je ziet dat hij dan mooi glad trekt.

Essence Sunny London is te koop bij Kruidvat voor slechts €1,89. Op de website van Kruidvat staat aangegeven dat Ice to Meet You uit The Nudes collectie komt maar dat klopt dus niet.

De prijs-kwaliteit verhouding van de essence producten is heel erg goed.

Vergeet je de Aura by Swarovski Crystal Gloss winactie niet!