Essence trend edition “Make me pretty”

01Essence-Make-Me-Pretty

Beauty experts… Vanaf eind september t/m half oktober (België) en in november (Nederland) 2015 zal essence de trend edition “make me pretty” met een complete kwastencollectie presenteren. Alle kwasten hebben zachte, synthetische haartjes van hoge kwaliteit. Het aanbrengen van verschillende texturen met “make me pretty” kwasten is ideaal. De coole grafische designs in felle kleuren maken deze beautyhulpjes tot ware eyecatchers. De ‘musthave’ van deze collectie is de multi use eyeshadow brush, een multi-talent waarbij maar liefst drie kwasten worden gecombineerd. Be happy… with essence!

Eyeshadow blender brush

Oogcontact! De eyeshadows blender brush met platte haartjes is het ideale hulpje voor het blenden van je oogschaduw. Met een paar gecontroleerde bewegingen heb je al een supermooie, egale finish.

Verkrijgbaar in 01 keep cool & brush on.

Consumentenadviesprijs: €1,99.

essence Eyeshadow Blender Brush

keep cool & brush on

Precise eyeshadow brush

Absoluut nauwkeurig… de ronde vorm van de zachte haartjes maken het gemakkelijk om nauwkeurig oogschaduw aan te brengen. Perfect om gedetailleerd te werken.

Verkrijgbaar in 01 eye to eye.

Consumentenadviesprijs: €1,89.

essence Pretty Precise Eyeshadow Brush

01 eye to eye

Multi use eyeshadow brush

Trio-talent! De multi use oogschaduwkwast is de ultieme ‘musthave’ van deze kwastencollectie. De praktische tool combineert drie verschillende oogschaduwkwasten in één – een gehoekt kwastje, een sponsapplicator en een fijne arcadeboog kwast. De haartjes van het gehoekte kwastje zijn ideaal voor het aanbrengen van gedetailleerde accenten op de oogleden en wenkbrauwen, terwijl de sponsapplicator geweldig is voor het aanbrengen van oogschaduw op een groter huidoppervlak. De arcadeboog kwast gebruik je om een schaduw aan te brengen voor diepte en om de arcadeboog vorm te geven. De applicators kunnen gemakkelijk worden omgewisseld.

Verkrijgbaar in 01 cool tools.

Consumentenadviesprijs: €2,99.

essence Multiuse Eyeshadow Brush

01 cool tools

essence Multiuse Eyeshadow Brush essence Multiuse Eyeshadow Brush essence Multiuse Eyeshadow Brush

Eyebrow comb

Wow wenkbrauwen! De wenkbrauwkam met twee uiteinden is het optimale gereedschap voor het perfect definiëren van je wenkbrauwen. Met het ene uiteinde breng je gemakkelijk en precies wenkbrauwpoeder aan om wenkbrauwen te accentueren en vorm te geven terwijl het andere uiteinde wordt gebruikt voor het kammen van weerbarstige haartjes.

Verkrijgbaar in 01 here comes the brow.

Consumentenadviesprijs: €2,59.

essence Eyebrow Comb

01 here comes the brow

Lip Brush

Mooie lippen! Vind je het lastig om een perfecte en vlekkeloze lipstick look te creëren? Dat is nu verleden tijd met de lip brush! Met de schuin afgesneden haartjes breng je de textuur heel precies aan. Voor een gegarandeerd perfect resultaat.

Verkrijgbaar in 01 shh, just kiss me.

Consumentenadviesprijs: €1,89

essence Lip Brush

01 shhh, just kiss me

Concealer brush

Undercover… de ronde kwast is een ware expert met het gemakkelijk blenden van concealer. Geen donkere kringen onder je ogen meer of ongewenste rode vlekjes en oneffenheden op je huid!

Verkrijgbaar in 01 beauty is my business.

Consumentenadviesprijs: €1,99.

essence Concealer Brush

01 beauty is my business

Powder & highlighter brush

Poederpartner! Met de uitgewaaierde, superzachte haartjes en de speciale vorm van deze kwast breng je met gemak losse of compacte poeders aan. De kwast maakt het blenden van poeder en highlighter gemakkelijk en zorgt voor een vlekkeloze finish.

Verkrijgbaar in 01 powder tot the people.

Consumentenadviesprijs: €3,39.

essence powder & highlighter brush

01 powder to the people

Blush brush

Mooie blos. De blus brush met een speciale schuine kop en zachte haartjes past zich aan aan de contouren van de junkbeenderen voor het bijzonder subtiel aanbrengen van blush. De kwast is ook ideaal voor het creëren van schaduw en het ‘shapen’ van de gezichtscontour.

Verkrijgbaar in 01 blush up you life!

Consumentenadviesprijs: €2,99.

essence Blush Brush

01 blush up your life!

Bronzer brush

Zomertijd… een perfect, natuurlijke ogende teint creëer je met deze bronzerkwast. De platte vorm en soepele haartjes nemen precies genoeg bronzingpoeder op voor een zongekuste look.

Verkrijgbaar in 01 walkin on sunshine.

Consumentenadviesprijs: €3,39.

essence Bronzer Brush

01 walkin on sunshine

De essence make me pretty is verkrijgbaar vanaf eind september t/m half oktober 2015 bij Kruidvat in België en in november Kruidvat en Trekpleister in Nederland.