Essence You’re So Beautiful

Essence You're So Beautiful bottle

Ook deze beauty komt uit The Nudes collectie van essence.

Ik  laat jullie al een tijdje op maandag prachtige nagellakken uit The Nudes collectie van essence zien. Inmiddels heb ik er nog een paar bij gekregen dus we gaan nog even door.

Ik heb de volgende kleuren:

Kleur

Essence You’re So Beautiful is alweer zo’n perfecte nude kleur. Hij past zo goed bij mijn lichte huidskleur. Het is ook een mooie kleur om een French manicure mee te maken. Hij heeft en wat koelere ondertoon en dat vind ik zelf wel erg mooi.

Essence You're So Beautiful hand holding bottle

Formule

Qua formule is essence You’re So Beautiful erg prettig, hij levelt mooi uit waardoor je een mooi gladde manicure krijgt. De dikte is ook prima, ook als je in dikkere laagjes werkt blijft hij goed. Op de swatches zie je twee dunne laagjes en dat is goed voor een dekkend geheel, niet verkeerd voor zo’n lichte kleur. Ik blijf me toch keer op keer verbazen over de kwaliteit van de essence lakken.

Essence You're So Beautiful closeup nails

De trend edition lakken van essence komen met een erg prettig kwastje. Het neemt vrij veel lak op en is netjes recht afgesneden waardoor je er netjes mee kunt werken.

Essence You're So Beautiful bottle and brush

Finish

De finish die je op de swatches ziet is de originele finish van essence You’re So Beautiful, een prachtige hoogglans. Toch is een goede topcoat wel aan te raden want helaas chipt hij vrij snel.

Essence You're So Beautiful matte finish hand holding bottle

Crème lakken zijn met een matte finish altijd erg mooi, vind ik.

Essence You’re So Beautiful is te koop bij Kruidvat en kost slechts €1,89.

Bekijk hier de andere kleuren uit de Essence I love the Nudes collectie.