Foxy Paws I Don’t Feel Like Dancing

Foxy Paws I Don't Feel Like Dancing bottle and brush

Het is heerlijk weer, alles begint weer groen te kleuren en de temperaturen worden steeds aangenamer. Tijd voor een vrolijk kleurtje toch?

Vandaag laat ik je een lakje zien die ik al een poosje in huis heb maar nog niet op de blog gedeeld heb, Foxy Paws I Don’t Feel Like Dancing. Foxy Paws is een indie merk opgezet door de Deense Charlotte. Zij maakt deze prachtige nagellakken met de hand.

Kleur

Foxy Paws I Don’t Feel Like Dancing is een vrolijk lakje. Hij heeft een transparante, kleurloze basis die gevuld is met hex confetti in neon kleur en ook vind je kleine hex glittertjes terug. Door de kleurloze basis kun je hem op iedere willekeurige kleur aanbrengen voor een vrolijk effect.

Foxy Paws I Don't Feel Like Dancing hand holding bottle

Op de swatches heb ik Foxy Paws I Don’t Feel Like Dancing aangebracht over Roby Pure White.

Op de macro foto hieronder kun je de confetti en glittertjes heel goed zien.

Foxy Paws I Don't Feel Like Dancing macro

Formule

De basis houdt de glittertjes en confetti goed vast maar het is best lastig om de grotere stukjes uit het flesje te halen. Voor het mooiste effect kun je Foxy Paws I Don’t Feel Like Dancing het beste deppend aanbrengen, zo kun je de glitter het  mooist over de nagel verdelen. Deppen doe ik zelf bij voorkeur met een sponsje.

Foxy Paws I Don't Feel Like Dancing hand holding bottle 2

Het kwastje van de Foxy Paws lakjes vind ik zelf heel prettig, het is wat aan de korte kant maar kwalitatief erg goed waardoor je er toch heel netjes mee kunt werken.

Foxy Paws I Don't Feel Like Dancing brush

Finish

Foxy Paws I Don’t Feel Like Dancing bevat veel glitter en confetti maar ondanks dat droogt hij niet op met heel veel structuur, met een wat dikkere topcoat kun je hem een heel mooie en gladde finish geven. Aan de vrije rand kan hij wat rafelig zijn, dat zie je op de foto hierboven goed, dit kun je voorkomen door de glitter niet te dicht bij de vrije rand te brengen.

Foxy Paws I Don't Feel Like Dancing closeup nails

Ik vind Foxy Paws I Don’t Feel Like Dancing echt een heerlijke lente kleur. Wat vind jij van deze beauty? Of heb je een andere lente fave?

Foxy Paws was in Nederland verkrijgbaar bij Djasa maar Esther heeft onlangs bekend gemaakt enkel nog de producten van Layla te gaan verkopen. Jammer maar een begrijpelijke keuze want Layla is toch wel een bijzonder prettig merk!

Je kunt Foxy Paws I Don’t Feel Like Dancing nog wel aanschaffen in de webshop van Charlotte zelf.  Een flesje bevat 11 ml en kost $10,12.

Ik wens je een fijne dag!handtekening

Dit artikel bevat producten die mij door een merk of bedrijf zijn toegestuurd.
Lees mijn disclaimer.