Foxy Paws When You’re Gone

Foxy Paws When You're Gone bottle

Vandaag heb ik weer eens een gave indie voor je, Foxy Paws When You’re Gone.

Iedereen kent de nagellakken van de grote, bekende merken wel maar er bestaan ook zogenaamde indie merken. Nagellakken van deze independent merken worden handgemaakt door mensen die een grote passie hebben voor deze producten. Het leuke aan de indie’s is dat ze vaak bijzondere kleuren hebben en niet massaal geproduceerd worden waardoor je vaak een unieke manicure hebt.

Foxy Paws is zo’n indie merk. De lakjes worden handgemaakt door de Deense Charlotte. In Nederland kun je dit gave merk shoppen bij Djasa.nl.

Kleur

Foxy Paws When You’re Gone is een royal blue jelly lak die vol zit met hex glitters in verschillende maten met een holografische en gouden finish. Deze lak heeft Charlotte speciaal ontworpen voor haar eigen bruiloft in 2015. De kleur is echt prachtig!

Foxy Paws When You're Gone hand holding bottle

Doordat deze When You’re Gone een jelly basis heeft kun je hem heel mooi opbouwen waardoor hij heel veel diepte krijgt. Op de macro foto hieronder kun je de glitter van deze beauty heel mooi zien.

Foxy Paws When You're Gone macro

Formule

Zoals ik al zei heeft Foxy Paws When You’re Gone een jelly basis. Hij is dus vrij transparant waardoor je met meerdere laagjes een prachtig, bijna 3D effect kunt creëren. Ondanks dat het een jelly is krijg je hem met slechts twee laagjes toch volledig dekkend. Op de swatches heb ik twee laagjes aangebracht en geen topcoat.

Foxy Paws When You're Gone hand holding bottle

Door de goede pigmentatie is het wel belangrijk dat je een goede basecoat gebruikt om te voorkomen dat de natuurlijke nagel verkleurd.

Het kwastje in de Foxy Paws lakken vind ik er prettig. Het is wel iets aan de korte kant maar je kunt er wel netjes mee werken.

Foxy Paws When You're Gone brush

Finish

Foxy Paws When You’re Gone zit echt bomvol met glitters maar toch droogt hij niet met heel veel structuur op. Op de swatches heb ik geen topcoat aangebracht en zoals je kunt zien valt het met de structuur erg mee. Met een wat dikkere topcoat kun je hem mooi strak maken.

Foxy Paws When You're Gone closeup nails

Ik vind dit dus echt een prachtige kleur! Wat vind jij van deze When You’re Gone?
Het flesje bevat 11ml en kost €11,95. Je kunt Foxy Paws When You’re Gone kopen bij Djasa.

Ik wens je een fijne dag!handtekening

Dit artikel bevat producten die mij door een merk of bedrijf zijn toegestuurd.
Lees mijn disclaimer.