Hema Chameleon Green

HEMA Chameleon Green bottle

Een tijdje geleden zag ik in het voorbij lopen bij de Hema deze Chameleon Green staan. De kleur leek me erg leuk dus ik nam hem mee om te testen.

Hema geeft aan dat deze lak in twee lagen dekkend is, dat is niet mijn ervaring. Ik lak in normale laagjes dus niet te dik en niet te dun. Ik had toch zeker drie lagen nodig om hem een beetje dekkend te krijgen.

De lak is vrij dun en het kwastje is heel erg smal.
De lak droogt wel vrij snel op met een matig glansje dus voor een glanzend effect is een goede topcoat echt nodig. Hoewel je de penseelstreken na het drogen nog blijft zien is het niet heel storend. De lak heeft niet zo’n hele lange draagtijd want na twee dagen begint hij al veel tipwear te vertonen. Met een gellak basis of OPI Chip Skip eronder blijft hij toch zeker zo’n 5 à 6 dagen mooi.

HEMA Chameleon Green hand holding bottle

De kleur is heel erg leuk! In elke lichtbron heeft de lak een andere kleur. De basiskleur is groen maar er zitten blauw/paarse tinten doorheen.

HEMA Chameleon Green close-up shot of nails

De prijs-kwaliteit verhouding is niet verkeerd. Het lakje kost €3,75 voor 11ml. Als je deze lak combineert met een goede base- en topcoat heb je er een erg leuk lakje aan. Kortom een aanrader! Ik ga de andere kleurtjes uit deze lijn ook testen.

Wat is jullie ervaring met de lakjes van de Hema? En wat vind je van deze kleur?